logo
Кафедра економіки та фінансів підприємства
Кафедра економіки та фінансів підприємства
logo
Кафедра економіки та фінансів підприємства
img

Пашкуда Тетяна Вікторівна

економіки та фінансів підприємства

ПАШКУДА ТЕТЯНА ВІКТОРІВНА

заступник декана з навчально-виховної роботи ФЕМП
кандидат економічних наук, доцент

e-mail: t.pashkuda@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Web of Science
Google Scholar
ORCID

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ фундаментальні і прикладні дослідження управління економічною діяльністю підприємств різних галузей, їх конкурентоспроможність; соціальне партнерство та соціально орієнтована економіка
 
ДИСЦИПЛІНИ «Економіка підприємства», «Економіка торгівлі», «Контролінг», «Соціальна економіка», «Технологія створення стартапу»
 
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

кандидат економічних наук, 08.00.09 «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)», тема дисертації: «Аналіз і аудит конкурентоспроможності підприємств торгівлі», 2018 р.
 

магістр з обліку і аудиту (ОС «магістр»), Київський національний торговельно-економічний університет, 2015 р.
 

ДОСВІД РОБОТИ

заступник  декана з навчально-виховної роботи факультету економіки, менеджменту та психології, з 2021 по теперішній час

доцент кафедри економіки та фінансів підприємства Державного торговельно-економічного університету МОН України, з 2023 по теперішній час

старший викладач кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2021 – 2022 рр.

викладач економічних дисциплін Торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2017 – 2019 рр.
 

аспірант кафедри фінансового аналізу та аудиту Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2015 – 2018 рр.
 

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

ПЕРЕЛІК

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Подяка газети «Все про бухгалтерський облік» за високий вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців, 2019 р.
 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Навчально-методичний семінар «Інтеграція результатів наукових досліджень в освітній процес», Київський національний торговельно-економічний університет, 2017 р.

Майстер-клас «Конкурентна розвідка та формування цінової політики в «1С: Управління торгівлею для України», ТОВ «Проком», 2017 р.
 

Всеукраїнський тренінг-марафон «Електронне навчання та електронна безпека», Торговельно-економічний коледж, Київського національного торговельно-економічного університету, 2018 р.
 

Навчальний курс «Етика професійного бухгалтера», платформа масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus», 2019 р.
 

Навчальний курс «Кадрова справа+1С. Зарплата та управління персоналом», НЦ «Данко», 2021 р.

Міжнародне стажування в VUZF University of Finance, Business and Entrepreneurship (м. Софія, Болгарія) на тему «Сучасні методи навчання та інноваційні технології в вищій освіті: європейський досвід та глобальні тенденції», з 15 серпня 2021 р. по 30 вересня 2021 р.

Науково-педагогічне підвищення кваліфікації в Національному університеті «Одеська юридична академія» (м. Одеса, Україна), за програмою «Освітній процес в умовах воєнного стану в Україні», з 3 травня 2022 р. по 13 червня 2022 р.

Всеукраїнське науково-педагогічному підвищенні кваліфікації в Центрі українсько-європейського наукового співробітництва за Волинського національного університету імені Лесі Українки, Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», за програмою «Третій рівень освіти в Україні: особливості підготовки наукових та науково-педагогічних кадрів у сучасних умовах війни», з 27 червня 2022 р. по 7 серпня 2022 р.

Семінар-практикум «Трудові відносини: облікові зміни у воєнний час», Інститут обліку і фінансів, 6 жовтня 2022 р.

Семінар-практикум «Аналіз останніх змін в обліку та податках», Інститут обліку і фінансів за підтримки Громадської організації «Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України», 30 листопада 2022 р.

Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації в Центрі українсько-європейського наукового співробітництва за підтримки Одеського державного університету внутрішніх справ, за програмою «Безпековий сектор держави: вітчизняний досвід та кращі міжнародні практики», з 05 грудня 2022 р. по 15 січня 2023 р.

Участь у міжнародному Еразмус тижні та проведення переговорів в рамках програми ЄС Еразмус+ «Навчальна (академічна) мобільність» в Краківському університеті економіки (м. Краків, Республіка Польща), з 17 по 21 квітня 2023 р.

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ

Член Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, з 2019 року
 

ХОБІ

подорожі, спорт, мистецтво, музика

18.02.2021
433884
2760
остання редакція 15.12.2023
849