logo
Кафедра економіки та фінансів підприємства
Кафедра економіки та фінансів підприємства
logo
Кафедра економіки та фінансів підприємства
img

Ситник Ганна Вікторівна

економіки та фінансів підприємства

СИТНИК ГАННА ВІКТОРІВНА

доктор економічних наук, професор
 

гарант освітньої програми «Фінансовий менеджмент»
 

e-mail: h.sytnyk@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Web of Science
Google Scholar
ORCID 

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

управління корпоративними фінансами, соціальний капітал, економічна безпека

ДИСЦИПЛІНИ «Корпоративні фінанси», «Фінансовий менеджмент», «Корпоративні фінанси 2» 
 
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

професор кафедри економіки та фінансів підприємства, 2022 р.

доктор економічних наук, 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)», тема дисертації: «Фінансове планування на підприємствах торгівлі», 2015 р.
 

доцент кафедри економіки та фінансів підприємства, 2006 р.
 

кандидат економічних наук, 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)», тема дисертації: «Управління грошовими потоками торговельного підприємства», 2001 р.
 

магістр спеціалізації «Управління крупними проектами та програмами», Ecole Nationale Superieure des Mines de Saint-Etienne, France, 2000 р.
 

економіст підприємства (ОС «спеціаліст»), Київський національний торговельно-економічний університет, 1995 р.
 

ДОСВІД РОБОТИ

професор кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2015 р. до цього часу
 

доцент кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2006 – 2015 рр.
 

старший викладач кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2002 – 2006 рр.
 

асистент кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 1996 – 1999, 2001 рр.
 

викладач-стажист кафедри економіки та фінансів підприємства МОН України, 1995-1996 рр.
 

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

ПЕРЕЛІК
 

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету за сумлінну і плідну працю, 2020 р.
 

Подяка Державного університету «Житомирська політехніка» за високий професіоналізм, плідну працю, підтримку студентства в розвитку економічної науки та підготовку переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво» у 2019/2020 н.р., 2020 р.
 

Подяка Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана за високий професіоналізм, плідну працю, підтримку студентства в розвитку економічної науки та підготовку переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка підприємства» у 2019/2020 н.р., 2020 р.
 

Почесна грамота Деснянської районної у м. Києві ради, Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомі досягнення в професійній діяльності та з нагоди 70-річчя від дня заснування Київського національного торговельно-економічного університету, 2016 р.
 

Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету за особистий внесок у розвиток науки, 2016 р.
 

Подяка Луцького національного технічного університету за плідну роботу у журі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент», 2013 р.
 

Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету за активну участь у науковій роботі університету, 2006 р.
 

Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету за сумлінну працю та активну участь у навчально-виховному процесі, 2005 р.
 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Посилення інтернаціоналізації університетів та підвищення якості освіти. Практичний семінар  Агенства університетів франкофонії. Бухарест, Румунія, 2019 р.
 

Стажування з управління університетом: посилення інтернаціоналізації та культури якості в університетах. Практичний семінар  Агенства університетів франкофонії, Посольства Франції в Україні, Французького інституту в Україні та КНТЕУ, 2018 р.
 

Стажування з вивчення особливостей організації управління фінансами на підприємстві. ТОВ «Теско-сервіс», 2016 р.
 

Сучасні технології викладання: викладач-бізне-консультант: навчання впродовж життя: технології викладання для дорослих. ІВК КНТЕУ, СIMS Канада, 2009 р.
 

Стажування на кафедрі фінансів підприємств КНЕУ ім.Гетьмана, 2009 р.
 

Програма «Підтримка української ініціативи». Проєкт Європейського союзу: вдосконалення методів викладання, сучасні освітні технології, 2005 р.
 

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ

Член Вченої Ради факультету економіки, менеджменту та психології КНТЕУ, з 2015 р. до цього часу
 

Відповідальна за співпрацю КНТЕУ з Агенством франкофонних університетів, з 2018 р. до цього часу
 

Експерт Національного фонду наукових досліджень, 2020 р.
 

ХОБІ подорожі, сучасне мистецтво

22.02.2021
433884
2013
остання редакція 30.05.2023
849