logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
logo
Кафедра ресторанних і крафтових технологій
img

Кравченко Михайло Федорович

ресторанних і крафтових технологій

КРАВЧЕНКО МИХАЙЛО ФЕДОРОВИЧ

 доктор технічних наук, професор

професор кафедри ресторанних і крафтових технологій

гарант освітньо-професійної програми 2 рівня вищої освіти
«Ресторанні технології та бізнес»

e-mail: m.kravchenko@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus 
Web Of Science...   
ORCID...    
Google Scholar...

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

Інноваційні технології харчових продуктів.

ДИСЦИПЛІНИ

«Інноваційні технології харчових продуктів», «Інжиніринг харчових продуктів»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
ДОСВІД РОБОТИ
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

Опубліковано понад 200 наукових і науково-методичних праць, патенти України і затверджено технічні умови на інноваційну кулінарну продукцію.

Публікації

22.02.2021
43220
1980
остання редакція 13.04.2024
43505