logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти спеціальності «Туризм» стали переможцями в конкурсі на найкращу екскурсію від Управління туризму та промоцій КМДА

Загальна інформація

З нагоди відзначення Міжнародного дня гідів у Туристичному інформаційному центрі Київської міської державної адміністрації 23 лютого 2021 року відбулося нагородження переможців конкурсу на кращу тематичну екскурсію. Всього було оголошено 9 номінацій, які відрізнялися різними напрямами екскурсійної діяльності.

Студенти спеціальності «Туризм» Київського національного торговельно-економічного університету взяли участь у конкурсі у двох номінаціях, представивши дві відеоекскурсії, підготовлені під час вивчення дисципліни «Екскурсійна справа» під керівництвом викладачів кафедри туризму та рекреації професора Михайліченко Г. І. та доцента Мазурця Р. Р. за підтримки завідувача кафедри професора Ткаченко Т. І. та декана факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу професора Ведмідь Н. І.

Отже, перша студентська команда КНТЕУ у складі Олексієнка Олексія, Карпенка Романа, Могили Владислава та Синчака Артура підготувала відеоекскурсію «Стежками вічної пам’яті» парком Вічної Слави у місті Києві, яка посіла перше місце в номінації «Я – історик».

Друга команда студентів спеціальності «Туризм», до якої увійшли Гаркавко Анастасія, Галата Анастасія та Мазуренко Анна представила авторську відеоекскурсію дендропарком «Олександрія» у місті Біла Церква та стала переможцем у номінації «Я – романтик».

 Колектив кафедри туризму та рекреації висловлює щиру подяку організаторам конкурсу, адже такі заходи є надзвичайно важливими в освітньому процесі, оскільки дають можливість студентам оцінити свої практичні вміння, познайомитися зі справжніми професіоналами екскурсійної діяльності та перейняти їх досвід.

Вітаємо переможців конкурсу та їх наукових керівників. Бажаємо подальших успіхів!!!


22.02.2021
43220
3716
остання редакція 20.07.2021
43630