logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
img

05-09.04.2021 «KNUTE Career Week- 2021».

фінансового аналізу та аудиту

Міжнародна аудиторська компанія Deloitte провела майстер-клас «Як написати резюме та мотиваційний лист для міжнародної компанії: tips & tricks». Олена Огороднічук (рекрутер компанії «Делойт» в Україні) на конкретному прикладі пояснила як краще написати резюме та мотиваційний лист, їх наповнення і дизайн. Лектор наголосила, що аудит є трендом світової економіки, а також пояснили особливості роботи в Deloitte та запропонували участь у проектах компанії.
Щиро дякуємо партнерам за професіоналізм та активне долучення студентів до здобутків світового аудиту. Сподіваємось на подальшу співпрацю!


 

Міжнародна аудиторська компанія PwC провела майстер-клас «Чому аудит? Чому PwC?». Євгенія Швець (менеджер відділу аудиту), Владислава Чута (консультант відділу аудиту) та Анна Годун (старший рекрутер) розповіли про перспективи та переваги напряму аудит, представили фірму, пояснили особливості роботи в PwC та запропонували участь у проєктах.
В процесі лекції було присутнє жваве обговорення, а проведена інтерактивна гра дозволила підтвердити якість знань студентів та отримати неймовірні емоції від процесу. Переможці вікторини  були оцінені призами.
Щиро дякуємо аудиторській компанії PwC за яскраву лекцію та сподіваємось на подальшу співпрацю!


Міжнародна аудиторська компанія КРMG  провела відкриту лекцію на тему «Кар’єра, що надихає». Анастасія Зозуля (фахівчиня із залучення талантів) зорієнтувала студентів на перспективі напряму аудиту, навіть в умовах пандемії. Лекторка пояснила особливості роботи в KPMG та зробила акценти на варіанти приєднання до команди, особливу увагу приділила правильністі складання і оформлення резюме. На окрему увагу заслуговує активний двосторонній диспут між лектором та студентами з актуальних питань аудиторської діяльності. Захід викликав позитивні відгуки студентів. 
Щиро дякуємо аудиторській компанії KPMG за долучення студентів до здобутків світового аудиту та сподіваємось на подальшу співпрацю!


 ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА» провело змістовну лекцію «Кар’єра. Стратегії успішного розвитку». Спікер - Христіанінова Галина, Senior HRspecialist розповідала про секрети успіху, про мотивацію в досягненні поставлених цілей. Також, були озвучені умови праці в даній Компанії, кар’єрні можливості та цікаві пропозиції (зокрема, додаткові переваги, у вигляді корпоративного страхування, оплати різних сертифікаційних навчань і т.д).
Дякуємо спікеру за цікаву доповідь та готовність допомагати нашим студентам в їхньому практичному удосконаленні.


Лекцію на тему «Економіст майбутнього. Тренди, інсайди» провів Владислав Іконников, партнер, керівник департаменту фінансового консалтингу, член комісії з контролю якості послуг, відповідальний за дотримання вимог незалежності аудиторської та консалтингової компанії Грант Торнтон (Україна). Було зроблено акцент на компетентності та навички, які повинні мати спеціалісти з аудиту, аналізу, консалтингу. Обговорено мега-тренди майбутньої професії. Дякуємо стейкголдеру кафедри за цікаве обговорення!

05.04.2021
454201
587
остання редакція 07.04.2021
454201