logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства у 2020/2021 навчальному році

Загальна інформація

06 квітня 2021 року відбувся другий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства, який було організовано відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 605 від 18 квітня 2017 року «Про затвердження Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей» та наказу Київського національного торговельно-економічного університету  № 3743 від 10 грудня 2020 р.

До роботи у галузевій конкурсній комісії було залучено 18 провідних фахівців з товарознавства ЗВО міст Дніпра, Києва, Львова, Луцька, Херсона, Полтави, Харкова, Чернігова, у тому числі 10 докторів наук, 8 кандидатів наук, із них 10 професорів і 8 доцентів.

Конкурс проводився у два етапи: І-й – 03 березня 2021 року (рецензування робіт), ІІ-й – 06 квітня 2021 року (підсумкова науково-практична конференція).

На конкурс було представлено 19 студентських наукових робіт, що надійшли з 13 закладів вищої освіти України.

Представлені на конкурс роботи були згруповані за тематичними напрямами:

  • товарознавство харчових продуктів;
  • товарознавство  непродовольчих товарів.

За результатами І-го етапу конкурсного відбору комісія визначила 5 наукових робіт, автори яких були запрошені до участі у Підсумковій науково-практичній конференції 06 квітня 2021 року в КНТЕУ. Учасниками конференції стали 5 студентів із 5 закладів вищої освіти України.

Під час роботи підсумкової науково-практичної конференції студенти продемонстрували глибокі теоретичні знання товарознавства харчових продуктів та непродовольчих товарів, інноваційні підходи до вирішення окремих наукових проблем, креативність мислення, чіткість викладення матеріалів дослідження.

За підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства у 2020/2021 навчальному році дипломи І ступеня отримав 1 студент, дипломи ІІ ступеня – 2 студенти, дипломи ІІІ ступеня – 2 студенти.           

Організація проведення конкурсу отримала позитивну оцінку з боку галузевої конкурсної комісії та його учасників.

Список переможців
ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства

з/п

ПІБ

Науковий керівник

ЗВО

Диплом

1

Бубенко Марина Миколаївна

Белінська Світлана Омелянівна

Київський національний торговельно-економічний університет

І ступеня

2

Сидоренко Анастасія
Євгеньєвна

Сергєєва Олена Романівна

ВНЗ «Університет імені Альфреда Нобеля»

ІІ ступеня

3

Василишин Лілія Володимирівна

Доманцевич Ніна Іванівна

Львівський торговельно-економічний університет

ІІ ступеня

4

Карпук Ольга Андріївна

Пахолюк Олена Василівна

Луцький національний технічний університет

ІІІ ступеня

5

Мазур Мар’яна Володимирівна

Янчик Марія Володимирівна

Національний університет харчових технологій

ІІІ ступеня

06.04.2021
433884
3119
остання редакція 22.07.2021
43630