logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img
Список рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення
Реєстрація на участь у спеціально організованій сесії ЄВІ
Приймальна комісія КНТЕУ
Вступна кампанія 2021
Правила прийому до КНТЕУ для здобуття вищої освіти в 2021 р.
Інформаційні пакети ЄКТС
Вступникам з Донбасу та Криму
Вступ на БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступ на МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА на основі ПЗСО (2021)
Вступникам на основі ОКР мол.спец., ОПС фахового мол.бак. та ОС мол.бак. (2021)
Вступ до магістратури (2021)
Вступ до магістратури без ЗНО (прийом 2021)
Одночасне здобуття вищої освіти (2021)
English speaking educational programs
Програми вступних випробувань (вступ 2021)
For foreign citizens and stateless persons who want to becomе KNUTE students
Друга вища освіта, програми МВА
Розмір плати за надання освітніх послуг для вступників 2021 року
Вступ-2021: відеороз`яснення для вступників та їхніх батьків
Ми в Telegram

Кращий бізнес-проєкт закладу ресторанного господарства визначено!

Загальна інформація

У межах навчання в Навчально-науковому центрі бізнес-симуляції «StartUp-тренінг» КНТЕУ 21 квітня 2021 року відбувся захист бізнес-проєктів студентів факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу спеціальності 181 «Харчові технології».

За звання «Кращий бізнес-проєкт закладу ресторанного господарства» змагалися чотири команди студентів 4 курсу ФРГТБ. Запрошені представники стейкхолдерів: Сабіров Олександр  Володимирович, начальник технологічного відділу ТОВ «Mamamia», Рутьян Тетяна Володимирівна, керівник кафе «Benicassim», відмітили унікальність, актуальність, креативність представлених бізнес-проєктів та професійність їх розробників.

За результатами презентації та захисту кращим визнано бізнес-проєкт ресторану мексиканської кухні «LaSalsa» (керівник Васільєва Юлія).

У номінації «Найкращий креативний бізнес-проєкт» отримав перемогу проєкт ресторану афродизіакальної кухні «Feeling» (керівник Чеканова Анастасія), у номінації «Healthy бізнес-проєкт» переможцем став проєкт вегетаріанського ресторану «Veganlife» (керівник Свистун Анастасія), а у номінації «Командна робота» – проєкт сімейного ресторану «Vitrail» (керівник Зикова Єлизавета).

Попередньо команди презентували бізнес-проєкти для обговорення в публічному просторі через соціальну мережу Facebook. За результатами online Batle перемогу та диплом «Глядацькі симпатії» отримав проєкт сімейного ресторану «Vitrail» (керівник Зикова Єлизавета).

Шановні студенти, ви усі є переможцями! Кафедра технології і організації ресторанного господарства пишається Вашими результатами і натхненною працею!

Щиро бажаємо реалізації всіх ваших задумів і проєктів!

21.04.2021
433884
3538
остання редакція 22.07.2021
43630