logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Студенти КНТЕУ на National Fitness Day

фізичної культури, спорту та реабілітації

Cтуденти КНТЕУ на National Fitness Day

Студенти 1 і 2 курсів та магістри нової освітньої програми «Спортивний менеджмент і рекреація» за сприянням викладачів кафедри фізичної культури та спорту 26 вересня відвідали спортивно-оздоровчий захід National Fitness Day.

Захід реалізується за підтримки Міністерства молоді  та спорту України, Спортивного комітету України, Всеукраїнського центру фізичного здоров’ я населення «Спорт для всіх», Національної асоціації  EuropeActive.

Студенти дізналися про новинки фітнес-індустрії та ознайомилися з клубами і сучасними методиками тренування для усіх вікових груп, а також взяли участь у майстер-класах з фізичної активності від провідних фітнес-інструкторів України та амбасадорів міжнародних конвенцій.

В рамках заходу пройшли видовищні виступи учасників турніру з чирлідингу Be Active Cheer Cup, де збірна КНТЕУ «KCT» вже другий рік поспіль успішно представляє університет. Дівчата запалили глядачів енергійним виступом та складними підтримками.

Збірна команда КНТЕУ з чирлідингу є активним учасником спортивних ініціатив та  постійно популяризує рухову активність серед молоді.

Дякуємо організаторам за можливість отримати актуальну інформацію в сфері фітнесу!

06.10.2021
42363
334
остання редакція 06.10.2021
42363