logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вітання до Міжнародного дня кухаря і кулінара

Загальна інформація

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, СТУДЕНТИ, ВИПУСКНИКИ ТА ПАРТНЕРИ
УНІВЕРСИТЕТУ, ПРОФЕСІОНАЛИ ТА АМАТОРИ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА!

Щороку 20 жовтня у світі відзначається Міжнародний день кухаря і кулінара – професійне свято людей, які щодня своєю кропіткою працею забезпечують найважливіші потреби людей у харчуванні та підвищенні якості життя.

Ваша професія – це мистецтво, що вимагає самовідданості, творчості, креативу, постійного самовдосконалення.

Щиро дякую за вашу не завжди легку, але таку важливу і вагому для всього людства працю й вітаю з Міжнародним днем кухаря і кулінара!

Бажаю процвітання і безперервного розвитку, нових професійних досягнень, творчих звершень і кулінарних перемог.

З повагою

Президент Українського кулінарного союзу,
ректор КНТЕУ, професор
 А. А. Мазаракі

20.10.2021
43630
1604
остання редакція 20.10.2021
43630