logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Учасники студентського наукового гуртка взяли участь у Всеукраїнській конференції

правового забезпечення безпеки бізнесу


18 листопада 2021 року учасники студентського наукового гуртка кафедри «Юридичні студії правового забезпечення безпеки бізнесу» взяли участь у засіданні ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми кримінального права», що проводився Національною академією внутрішніх справ в місті Києві. В режимі он-лайн перед учасниками виступили професор Джужа О.М, професор Шакун В.І., професор Дудоров О.О., професор Бабаніна В.В., професор Мовчан Р.О., професор Андрушко А.В.

Від кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу свої доповіді на конференції представили доцент Шведова Г.Л. на тему «Актуальні питання кримінально-правової охорони економічної безпеки України» та студентка 2-го курсу Левченко А.В. на тему «Звільнення від кримінальної відповідальності у зв’язку із зміною обстановки».

Участь у конференції дозволила молодим науковцям-учасникам гуртка ознайомитись та взяти участь в обговоренні останніх досягнень сучасної кримінально-правової науки та краще опанувати методику апробації результатів наукових досліджень.


 

24.11.2021
Коцюруба Анна Іванівна
214
остання редакція 03.03.2023
shestack