logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер клас з кулінарного мистецтва від президента Асоціації UCMItaly Паоло Брешиа

Загальна інформація

На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу триває підготовка до літньої практики студентів в Італії, в рамках якої 19 листопада 2021 року відбувся черговий майстер клас з кулінарного мистецтва, проведений президентом Асоціації UCMItaly Паоло Брешиа та координаторами міжнародної практики в Україні Оленою Герасименко, Олександром Ковбасою, Аліною Добрелі.

Студенти навчились готувати різні види південної італійської пасти, спробували розуміти італійську та продемонстрували найпоширеніші  італійські фрази. Тому й постійно звучали в італійській інтерпретації захоплення від корисного заходу: "grazie", "bellissimo", "insuperabile", "meraviglioso", "delizioso"!

19.11.2021
433884
1208
остання редакція 26.11.2021