logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Online зустріч з журналістом

Загальна інформація

За сприяння кафедри журналістики та реклами, Творчого рекламного об’єднання студентів Київського національного торговельно-економічного університету за ініціативи старшого викладача кафедри журналістики та реклами Катерини Федоришиної у форматі ZOOM-конференції відбулася зустріч із журналістом, політичним оглядачем, колумністом та блогером Леонідом Швецем.

2 грудня 2021 року здобувачі вищої освіти спеціальності 061 «Журналістика» мали змогу зустрітися та поспілкуватися із відомим журналістом Леонідом Швецем.

Леонід Швець – в минулому заступник головного редактора «Газети по-київськи», перший заступник головного редактора «Газети 24», оглядач та автор політичних колонок на популярних онлайн платформах України, а також – блогер з десятками тисяч підписників у соціальних мережах.

У рамках онлайн бесіди спікер розказав про особливості становлення сучасного журналіста в професії, про специфіку поєднання блогерства та журналістики, поділився секретами побудови власного журналістського бренду.

Так за словами журналіста сучасні соціальні медіа повністю змінюють картину класичної журналістської практики. Через нові виклики журналіст в Україні має не тільки використовувати нові інструменти роботи з аудиторіями (такі як соціальні мережі, блог-платформи), але і намагатись бути незалежним від впливу власників медіа.

Всі бажаючі могли приєднатися, обговорити, почути цікаву історію журналіста з великим досвідом та опанувати перспективи розвитку української журналістики.

Особлива подяка за організацію та модерацію зустрічі старшому викладачу кафедри журналістики та реклами Катерині Федоришиній, інформаційну підтримку та популяризацію КНТЕУ у соціальних мережах керівнику та учасникам ТРОС КНТЕУ: Діані Файвішенко, Андрію Федотову, Богдану Кулинко, Катерині Гнатенко та Ользі Юсуповій.

Більш детальна інформація за посиланням на сторінках кафедри:

Чекаємо на нові події, нові зустрічі!
Приєднуйся і дій!

02.12.2021
43630
2171
остання редакція 08.12.2021
43630