logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Cтуденти КНТЕУ — призери судових змагань ІІІ National Moot Court Competition on EU Law

Загальна інформація

Представники Факультету міжнародної торгівлі та права, студенти третього курсу спеціальності «Міжнародне право» Лихопека Катерина та Слімборський Микита 27-28 листопада 2021 року взяли участь у судових змаганнях за права Європейського Союзу (ІІІ National Moot Court Competition on EU Law). Завдяки високому рівню знань і прагненню до навчання, розвитку й перемоги команда КНТЕУ здобула третє призове місце серед різних університетів України.

У роботі над фабулою справи, а також виробленням позицій позивача і відповідача допомагала тренер команди доктор філософії зі спеціальності «Міжнародне право», старший викладач кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права Кортукова Тамара Олександрівна.

Слід зазначити, що IІІ National Moot Court Competition on European Union Law є модельним процесом засідання Суду Європейського Союзу, що організовуються з метою поглиблення та закріплення серед студентів–правників теоретичних знань з права Європейського союзу, набуття практичних навичок участі в судовому процесі, ораторської майстерності, здобуття стимулів для професійного росту, та спрямований на поширення та поглиблення знань щодо права Європейського союзу у зв’язку з активним інтеграційним процесом України та її широкомасштабною роботою над гармонізацією власного законодавства з правом ЄС.

Щиро вдячні організаторам IІІ National Moot Court Competition on European Union Law, а саме кафедрі порівняльного і європейського права Навчально-наукового інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка; Центру досконалості Жана Моне; Українському аналітично-освітньому центру порівняльного і європейського права, IIR Moot Court Society за проведення потужного конкурсу з права Європейського Союзу.

Вітаємо студентів із успішним виступом та здобуттям призового місця! Бажаємо не зупинятись на досягнутому, а також подальших успіхів і перемог з метою гідного представництва нашої держави на міжнародній арені!

28.11.2021
433884
1378
остання редакція 03.12.2021