logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Участь кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу в організації Х Всеукраїнського науково-практичного семінару «Теоретичні та практичні проблеми кримінального права і процесу»

правового забезпечення безпеки бізнесу


03 грудня 2021 року відбулось засідання Х Всеукраїнського науково-практичного семінару «Теоретичні та практичні проблеми кримінального права і процесу», співорганізатором якого виступила кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу факультету міжнародної торгівлі та права Київського національного торговельно-економічного університету разом з кафедрою права Університету Короля Данила.

Під час засідання основними спікерами виступили: професор Гловюк І. В. (ЛьвДУВС), доцент Огерук І. (УКД), Євчук М. (Регіональний центр з надання БВПД), Устимчук О. (ДУ «Центр пробації»). Від кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу на семінарі виступила доцент Шведова Г.Л. з доповіддю на тему «Корупційні кримінальні правопорушення за КК України».

Вагомий внесок у підготовці до семінару зробив професорсько-викладацький склад кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу, студенти і магістри факультету міжнародної торгівлі та права. Під науковим керівництвом доцента Хорта І. В. підготовлено магістрами 4 доповіді та аспірантами 2 доповіді, під керівництвом доцента Шведової Г.Л. підготовлено студентами 18 доповідей. Матеріали наукових доповідей опубліковано в збірці матеріалів конференції.

Під час засідання семінару велась активна дискусія та обговорення важливих напрямів розвитку сучасної кримінально-правової та кримінально-процесуальної науки: питання предмету, суб’єкту кримінального правопорушення, звільнення від кримінальної відповідальності, протидії різним видам злочинності, домашнього насильства, правового регулювання інститутів необхідної оборони та крайньої необхідності, судового захисту учасників корпоративних відносин та інші актуальні питання.

05.12.2021
Коцюруба Анна Іванівна
193
остання редакція 03.03.2023
shestack