logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас представників Асоціації UCM Italy

Загальна інформація

Представники Асоціації UCM Italy 17 грудня провели третій майстер-клас програми «Культура італійської кухні». Студенти ФРГТБ навчились готувати «Кавателі з креветками і цукіні» (Cavatelli con Gamberi e zucchine) та удосконалили навички приготування піц «Маргарита» з томатами та моцарелою, «Марінара» з томатами та базиліком, «Маре» з креветками, моцарелою та базиліком.

Вдячні нашим італійським партнерам!

Сподіваємось, що отримані навички студенти впровадять уже найближчим літом на Адріатичному узбережжі під час проходження практики!

17.12.2021
433884
2511
остання редакція 23.12.2021
433884