logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

НЕТВОРКІНГ ЗДОРОВОМУ ШКІЛЬНОМУ ХАРЧУВАННЮ БУТИ!

Загальна інформація

НЕТВОРКІНГ
ЗДОРОВОМУ ШКІЛЬНОМУ ХАРЧУВАННЮ БУТИ!

Час консолідованих дій урядовців, місцевих громад, освітян, медиків, практиків, науковців, школярів та їх батьків: моделі співпраці

Коли: 2 лютого 2022 р. об 15:00

Де і як: онлайн спілкування на платформі ZOOM з попередньою реєстрацією за посиланням.
Підключитись до конференції Zoom: https://us02web.zoom.us/j/88589325931?pwd=cWxESUZ6cEVxK3k5M08xcGZLZWZadz09
Ідентифікатор конференції: 885 8932 5931
Код доступу: 02022022

Форма участі: доповіді, запитання, пропозиції, сценарії взаємодії тощо.

Мета заходу: визначення ефективних сценаріїв взаємодії всіх зацікавлених сторін у впровадженні реформи харчування школярів.

Організатори:
Київський національний торговельно-економічний університет, 
Інститу громадського здоров’я ім. О.М. Марзеєва НАМН

Передбачувані учасники:

представники організаторів,

Офісу Першої леді пані Олени Зеленської,
Міністерства освіти і науки,
Міністерства охорони здоров’я,
Міністерства економіки,
Міністерства аграрної політики та продовольства,
Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів,
Центру громадського здоров’я МОЗ,
Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, Українсько-швейцарських проєктів DECIDE,
Громадської спілки «Український кулінарний союз»,  «Національної асоціації громадського харчування»,
Громадських організацій (батьків, дієтологів, вчителів, споживачів, виробників тощо),
Місцевого самоврядування, територіальних громад,
Наукових установ, закладів освіти , провідних практиків та інших.  

Питання для обговорення
та визначення напрямів подальшої співпраці

Основні складові реформи системи харчування в закладах освіти: очікувані результати  

Реальний стан реформи: досягнення (конкретний досвід), проблеми та шляхи їх вирішення

Соціальні ініціативи в реалізації державної програми реформування шкільного харчування

Успішні приклади та моделі подальшої ефективної колаборації стейголдерів задля реалізації реформи:

               імплементації принципів здорового харчування,

               організації технологічних процесів приготування та страв,

               залучення і просвіта школярів та їх батьків,

               професійна адаптація до реформ фахівців-кухарів (тренінги,
               консультації), вчителів.


Запрошуємо всіх небайдужих до здоровя дітей, а значить – майбутнього України, долучитися до роботи з реалізації прогресивних починань!

 ЧАС ДІЯТИ!

Програма заходу в стадії формування, після її остаточного наповнення буде розіслана за координатами, вказаними в реєстаційній формі.

24.01.2022
433884
2467
остання редакція 02.02.2022
43630