НЕТВОРКІНГ ЗДОРОВОМУ ШКІЛЬНОМУ ХАРЧУВАННЮ БУТИ!
Загальна інформація
НЕТВОРКІНГ
ЗДОРОВОМУ ШКІЛЬНОМУ ХАРЧУВАННЮ
БУТИ!
Час консолідованих дій урядовців, місцевих громад, освітян, медиків, практиків, науковців, школярів та їх батьків: моделі співпраці
Коли: 2 лютого 2022 р. об 15:00
Де і як: онлайн спілкування на
платформі ZOOM з
попередньою реєстрацією за
посиланням.
Підключитись до конференції Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/88589325931?pwd=cWxESUZ6cEVxK3k5M08xcGZLZWZadz09
Ідентифікатор конференції: 885 8932 5931
Код доступу: 02022022
Форма участі: доповіді, запитання, пропозиції, сценарії взаємодії тощо.
Мета заходу: визначення ефективних сценаріїв взаємодії всіх зацікавлених сторін у впровадженні реформи харчування школярів.
Організатори:
Київський національний торговельно-економічний
університет,
Інститу громадського здоров’я ім. О.М. Марзеєва НАМН
Передбачувані учасники:
представники організаторів,
Офісу Першої леді пані Олени Зеленської,
Міністерства освіти і науки,
Міністерства охорони здоров’я,
Міністерства економіки,
Міністерства аграрної політики та продовольства,
Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту
споживачів,
Центру громадського здоров’я МОЗ,
Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, Українсько-швейцарських проєктів
DECIDE,
Громадської спілки «Український кулінарний союз»,
«Національної асоціації громадського харчування»,
Громадських організацій (батьків, дієтологів, вчителів, споживачів,
виробників тощо),
Місцевого самоврядування, територіальних громад,
Наукових установ, закладів освіти , провідних практиків та
інших.
Питання для
обговорення
та визначення напрямів подальшої співпраці
Основні складові реформи системи харчування в закладах освіти: очікувані результати
Реальний стан реформи: досягнення (конкретний досвід), проблеми та шляхи їх вирішення
Соціальні ініціативи в реалізації державної програми реформування шкільного харчування
Успішні приклади та моделі подальшої ефективної колаборації стейголдерів задля реалізації реформи:
імплементації принципів здорового харчування,
організації технологічних процесів приготування та страв,
залучення і просвіта школярів та їх батьків,
професійна адаптація до реформ фахівців-кухарів (тренінги,
консультації), вчителів.
Запрошуємо всіх небайдужих до здоровя дітей, а значить –
майбутнього України, долучитися до роботи з реалізації прогресивних
починань!
ЧАС ДІЯТИ!
Програма заходу в стадії формування, після її остаточного наповнення буде розіслана за координатами, вказаними в реєстаційній формі.