logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Хроніка «Career Week-2022»

Загальна інформація

Більше двадцяти років Центр розвитку кар’єри організовує кар’єрні заходи для здобувачів Державного торговельно-економічного університету. Цього року, коли громадяни України борються з агресором, який підступно напав на нашу державу, та руйнує її міста і села, питання роботи, відновлення інфраструктури та відбудови України є надважливими. Ці та подібні теми обговорювали учасники  «Career Week-2022», який відбувся 04 - 05 квітня 2022 року в онлайн форматі за участі провідних організацій-партнерів університету, викладачів та здобувачів.

04 квітня відбулися  п'ять  кар’єрних заходів, на яких здобувачі дізнались про ТОП-напрями з відкритими вакансіями, про діяльність представлених компаній в умовах воєнного часу, отримали інформацію щодо програм практик, стажувань та перспектив кар’єрного розвитку.

На зустрічі-розмові з Аллою Задніпровською у рамках проєкту #LifeTalk | «Як ви?»: обговорили важливі питання життєздатності. Алла Задніпровська – коуч перших осіб та команд, бізнес-тренер, консультант з управління СМС, автор та ведуча Міжнародної Інтегральної Коучинг Школи, засновниця та директор МКГ «Жива Справа» зазначила про психологічні аспекти під час війни, дала поради щодо того, як  впоратися з емоціями та налаштувати себе на роботу.

Марина Джулай, операційний директор агенції UGEN розповіла про «Тренди на ринку праці. Можливості для студентів». Спікер зазначила, що Агенція UGEN продовжує працювати, створювати нові можливості для студентів та ділитися корисностями в соціальних мережах. Зокрема у Instagram та Telegram публікуються поради, як покращувати свої hard skills, корисний контент для підвищення кваліфікації, інсайти щодо пошуку роботи, історії кар'єрного успіху людей в умовах війни. Вона запросила здобувачів взяти участь у професійних челенджах та проєктах, старт яких очікується у квітні.

Роман Куриленко – Employer Brand Spesialist компанії «SoftServe» під час  вебінару «Можливості старту кар'єри в ІТ» описав програми стажувань для студентів  й  запросив здобувачів на роботу до компанії, що займається консалтингом та надає послуги у сфері цифрових технологій.

З воркшопу «Актуальні вакансії та можливості в Readdle – літня інтернатура», який проводив Михайло Великанов – Team lead Recruiter учасники заходу дізналися про роботу з сучасними технологіями в ритейл індустрії та отримали запрошення спробувати власні сили у ІТ-галузі під час літніх канікул.

Олена Кіріченко – експертка з розвитку бренду роботодавця, кар'єрна консультантка компанії ОККО на вебінарі «Пошук роботи у складні часи» поділилася з учасниками заходу особливостями проходження інтерв'ю та працевлаштування у воєнний час.

05 квітня 2022 року відбулися три заходи: презентації міжнародних консалтингових компаній EY, KPMG  та гостьова лекція компанії «ФОЗЗІ».

Євгенія Костіцина – Employer Brand Spesialist EY Ukraine розповіла про реалії українського бізнесу в умовах війни, волонтерську діяльність співробітників компанії.

Міщенко Анна – Senior Recruiter KPMG надала інформацію про можливості кар’єрного зростання для випускників, охарактеризувала кожен з етапів відбору  для роботи в компанії. Здобувачі дізналися про те, як складати правильне за структурою та наповненням резюме і мотиваційний лист, як  підготуватися та успішно пройти співбесіду з роботодавцем і розпочати успішну кар’єру.

На гостьовій лекції компанії «ФОЗЗІ» «Особливості побудови логістичних ланцюгів в умовах воєнного часу» Вячеслав Кужель – керівник департаменту розвитку та навчання персоналу логістики ознайомив студентів із структурою компанії, напрямами діяльності, умовами працевлаштування в воєнний час. Здобувачі ставили запитання та отримали відповіді спікера щодо особливостей доставки товарів і переформатування розподільчих складів у воєнний час, труднощів з побудовою логістичних ланцюгів та важливість критичного мислення.

Ми вдячні партнерам-роботодавцям за корисні лекції, що сприятимуть працевлаштуванню здобувачів та випускників університету у ці непрості часи та у майбутньому!

05.04.2022
433884
2005
остання редакція 06.04.2022
433884