logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності для Міжнародної школи «Меридіан»

Загальна інформація

Проведення днів гостинності — це давня традиція Державного торговельно-економічного університету, лідера ринку освітніх послуг, у рамках якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до свого свідомого дорослого життя. 

17 травня 2022 року дві провідні кафедри факультетів торгівлі та маркетингу і економіки, менеджменту та психології, а саме: іноземної філології та перекладу і менеджменту, запросили до Університету випускників Міжнародної школи «Меридіан».

Поринути в безмежний простір університетського життя допомогла віртуальна екскурсію по університету. Абітурієнти не просто ознайомились з ДТЕУ як потужним інноваційним навчально-науковим комплексом з сучасною інфраструктурою, новітніми освітніми технологіями, глобальними інформаційними мережами. Вони змогли відчути привабливість і загадковість атмосфери їхньої майбутньої студентської родини. Вразили школярів розвинена матеріально-технічна база європейського рівня для навчання, проживання, розвитку особистості, SMART-бібліотека з VR-технологіями, сучасна технічна база для дистанційного навчання, оновлене комп’ютерне забезпечення, безкоштовний Wi-Fi, професійні комп’ютерні бази даних за видами діяльності, інші інновації та тренди у технічному забезпеченні, партнерські зв’язки з  органами державної влади та управління, бізнесом, закладами вищої освіти, міжнародними центрами та установами з багатьох країн світу.

Вибір професії та закладу освіти, де можна її здобути, є важливим етапом у житті кожної людини. Тому з великим задоволенням викладачі кафедр Дроздова Юлія та Бай Сергій розповіли про різноманітні освітні програми наших всіх факультетів, можливості пройти військову підготовку,  відповіли на запитання школярів.

Впевнені, що найближчим часом в стінах нашого Університету ми побачимо всіх випускників міжнародної школи «Меридіан». А день, в який викладацька спільнота зустрічається з абітурієнтами завжди був, є і буде святом.

«Ласкаво просимо!»- говоримо ми від імені нашої великої університетської родини.

17.05.2022
43630
1803
остання редакція 18.05.2022