logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Команда проєкту

Advocacy of European Rules of Competition

Конкуренція – екстраблаго… коли вона добросовісна. Крістін Латі

Ганна ДУГІНЕЦЬ (координатор проєкту)

Має понад 20-річний досвід у імплементації спільних ініціатив академічних та громадянських спільнот в Україні та в країнах-членах ЄС. Ганна також є координатором проєкту Жан Монне «562453-EPP-1-2015-1-UA-EPPJMO-MODULE». Має досвід організації семінарів та тренінгів, а також здійснення інформаційно-аналітичної роботи в межах міжнародної та грантової діяльності. Ганна поряд з адміністративною займається викладацькою та тренерською роботою, а саме відповідає за розробку та проведення курсу, в частині розповсюдження основних цінностей ЄС, пріоритетів і тенденцій розвитку ЄС.

Анжеліка ГЕРАСИМЕНКО

Має майже 20-річний досвід викладання та досліджень з питань конкуренції та конкурентної політики. Анжеліка з 2016 по 2019 рік була національним координатором проекту ERASMUS+ KA2 574273-EPP-1-2016-1-AM-EPPKA2-CBHE-SP «Стимулювання інтернаціоналізації досліджень шляхом запровадження системи забезпечення якості третього рівня вищої освіти у відповідності до європейських вимог (C3QA)». Наразі вона є учасницею дослідницької групи з питань конкуренції та права інтелектуальної власності в рамках консорціуму, яким керує Інститут інновацій та конкуренції Макса Планка (Німеччина). В межах поточного проєкту Анжеліка відповідає за розробку та проведення курсу, в частині викладання питань розвитку конкуренції і реалізації конкурентної політики, за комунікацію з науковцями, бізнесменами, державними службовцями, представниками громадянського суспільства з метою адвокатування європейських правил конкуренції та поширення результатів проекту.

Наталія МАЗАРАКІ

Має 10-річний досвід викладання, розробки курсів, в тому числі дистанційних. Виконавець проекту ERASMUS+ KA2 574273-EPP-1-2016-1-AM-EPPKA2-CBHE-SP «Сприяння інтернаціоналізації досліджень шляхом створення Системи забезпечення якості 3 циклу відповідно до Європейського порядку денного» та діяльності Жан Монне «562453-EPP-1-2015-1-UA-EPPJMO-MODULE». Наталія є учасницею дослідницької групи з питань конкуренції та права інтелектуальної власності в рамках консорціуму, яким керує Інститут інновацій та конкуренції Макса Планка (Німеччина). У рамках проекту AERC Наталія відповідає за розробку та проведення частини курсу, що відповідає європейському конкурентному праву та його гармонізацію з українським, піврічні інформаційні бюлетені про останні зміни правил конкуренції ЄС та резюме рішень Суду ЄС.

Галина ВЕРЦІМАХА

Має понад 15 років досвіду імплементації/ впровадження конкурентної політики на посаді начальника відділу в Антимонопольному комітеті України. Нині Галина займає посаду керівника напряму адвокатування комунікаційної платформи «Ліга антитрасту» в ГО «Рада захисту конкуренції та прав споживачів». В рамках проекту AERC Галина відповідає за обмін практичним досвідом впровадження конкурентної політики та її гармонізації з європейською, розробку підходів до реалізації адвокатування правил конкуренції, а також за комунікацію з державними службовцями, представниками громадянського суспільства з метою адвокатування європейських правил конкуренції та поширення результатів проекту.


 

Advocacy of European Rules of Competition

101047657 – AERC – ERASMUS-JMO-2021-HEI-TCH-RSCH

Duration 2022-2025

31.05.2022
23
775
остання редакція 22.07.2023
40677