logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти ДТЕУ успішно пройшли практичну підготовку

Загальна інформація

Студенти Державного торговельно-економічного університету успішно пройшли практичну підготовку та вкотре довели, що будь-які складнощі, навіть воєнні дії, не є перешкодою для навчання і розвитку.  

У 2021/2022 н. р. відповідно до графіка навчального процесу здійснено практичну підготовку 5202 студентів денної форми навчання: 76 студентів освітнього ступеня «молодший бакалавр», 4843 – «бакалавр», 283 – «магістр».

Центром розвитку кар’єри проведено координаційну роботу щодо розподілу студентів на бази практики на основі укладених договорів, серед яких  250 загальних та більше 3500 індивідуальних договорів про проходження практичної підготовки.

За кількістю студентів найбільшими базами практики цьогоріч є ТОВ «Епіцентр-К», де пройшли практику 390 студентів університету, АТ КБ «ПриватБанк»84 студенти, Навчально-науковий центр бізнес-симуляції ДТЕУ79 студентів.

Враховуючи обставини, пов’язані з військовими діями в Україні, практична підготовка здійснювалась у змішаному форматі (онлайн та офлайн). Керівники практики від компаній разом зі студентами розглядали реальні бізнес-кейси, здобувачі вирішували завдання, пов’язані з діяльністю об’єктів практики, набуваючи необхідних компетентностей.

Студенти не лише успішно виконали програми практичної підготовки, але й  опанували нові навички. За результатами практики здобувачі  отримали  електронні сертифікати від ТОВ «Епіцентр-К» та АТ КБ «ПриватБанк».

Практиканти, які показали кращі результати, зараховані до кадрового резерву та мають можливість отримати у майбутньому роботу в цих компаніях.

Дякуємо нашим партнерам за багаторічні плідні взаємовідносини. Очікуємо на поглиблення співпраці з огляду на воєнні реалії та перспективи євроінтеграції.

НАВЧАЄМОСЯ! ПРАЦЮЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

04.07.2022
433884
3846
остання редакція 04.07.2022