Акредитація освітня програма "Готельний і ресторанний девелопмент"
готельно-ресторанного бізнесу
ПРОГРАМА ПРОВЕДЕННЯ АКРЕДИТАЦІЙНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ
НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ
Освітньо-професійна програма 2021 | Освітньо-професійна програма 2022 |
Інформаційний пакет Готельно-ресторанна справа 2021 | Інформаційний пакет Готельно-ресторанна справа 2022 |
Навчальний план 2021 | Навчальний план 2022 |
Рекламний інформаційний пакет 2022
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
ОБОВ'ЯЗКОВІ КОМПОНЕНТИ ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
Анкета Результати опитування
ГРУПА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ
Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа Освітня програма: Готельний і ресторанний девелопмент |
|||
Керівник групи забезпечення спеціальності |
|||
1 |
Бойко Маргарита Григорівна |
д.е.н., професор |
Завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу |
Гарант освітньої програми: |
|||
2 |
д.е.н., професор |
Декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу |
|
Члени групи: |
|||
3 |
д.е.н., професор |
Проректор з наукової роботи |
|
4 |
д.е.н., професор |
Професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу |
5 |
к.е.н., доцент |
Доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу |
|
6 |
к.е.н., доцент |
Доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу |
ONLINE ТУР ПО КНТЕУ