logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародна практична підготовка студентів ФРГТБ

Загальна інформація

У рамках підписаної угоди про партнерство з організації практики між Державним торговельно-економічним університетом та міжнародною компанією «Форт Нокс ООД» студенти ФРГТБ успішно пройшли практичну підготовку на базі апартготелю «Premier Fort Beach Hotel» (м. Светий Влас) ─ лідера готельного бізнесу Болгарії.

За результатами практичної підготовки у період з 29 травня по 16 вересня 2022 року студенти мали нагоду сформувати професійну компетентність, що у подальшому гарантуватиме їх успішну, продуктивну та ефективну професійну діяльність у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Також студенти отримали можливість оволодіти навичками спілкування англійською та болгарською мовами.

У підсумку студенти ДТЕУ нагороджені сертифікатами міжнародного зразка, які стануть запорукою їх професійного розвитку у сфері гостинності.

Дякуємо нашим шановним партнерам за професійний підхід та співпрацю!


Відгуки студентства про міжнародне стажування у Болгарії:

2 курс, 4 група, Ларік Анастасія
Посада: офіціант

  «Практика у Болгарії була моєю першою практикою за кордоном, але я не шкодую, що поїхала. Завдяки університету я набула великого досвіду у сфері готельно-ресторанного бізнесу: мала змогу пізнати культуру сфери обслуговування іншої країни, опанувати навички використання спеціалізованого програмного забезпечення, підвищити власні комунікативні навички спілкування з інтернаціональним контингентом гостей та удосконалити навички володіння англійською та болгарською мовами. Мені дуже сподобалася практика у Болгарії і я цілком впевнена, що набутий досвід знадобиться мені для подальшого професійного зростання у сфері гостинності».

3 курс, 3 група, Ткачук Світлана
Посада: офіціант

  «Практика у Болгарії навчила мене багатьом речам. Під час практики у готелі я отримала неймовірний досвід комунікації, роботи в колективі, покращила рівень англійської мови, кожен день навчалася та розвивалася. Я була дуже рада можливості побачити роботу готелю та ресторану зсередини, організацію праці персоналу, адже це надзвичайно цікаво та корисно для мого подальшого навчання та функціонування у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Вдячна університетові та болгарській стороні за надану можливість та колосальний професійний досвід!».

4 курс, 6 група, Мурзенко Єлизавета.
Посада: кухар

  «Практика за кордономце найкращий варіант для студентів, які хочуть працювати та навчатися одночасно. Практичний досвід, який я особисто отримала в апартготелі «Premier Fort Beach Hotel» вже другий рік поспіль, став великим кроком вперед у професійне майбутнє. За період проходження практики було здобуто багато знань та набуто навичок професійного спрямування, зокрема робота у команді, підвищення рівня володіння іноземними мовами (спілкування з колегами та гостями готелю болгарською та англійською мовами), відпрацювання кваліфікаційних вмінь та навичок відповідно до різних займаних посад. Кожен з нас набув безцінного досвіду та знайшов друзів. Університет надає класні можливості студентам і я дуже вдячна ДТЕУ за такий досвід»

2 курс, група, Борзих Олена
Посада: офіціант
на Pool Bar
  «Практичну підготовку в апартготелі «Premier Fort Beach Hotel» (Болгарія) проходила не вперше. Практична підготовка надає змогу щоразу отримувати нові знання, професійні навички та вміння, які знадобляться у подальшому кар’єрному розвитку. Обслуговування гостей здійснювалось англійською, болгарською та українською мовами, що надавало можливість удосконалювати іноземні мови та вивчати культуру різних національностей. Крім того, під час практики була можливість отримати навички роботи у стресових ситуаціях  при одночасному прийманні великої кількості замовлень. Набутий досвід обов’язково стане у нагоді для подальшого успішного працевлаштування у сфері готельно-ресторанного бізнесу».

16.09.2022
43630
1140
остання редакція 27.09.2022