logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День туризму – 2022 очима першокурсників

Загальна інформація

27 вересня 2022 року у Державному торговельно-економічному університеті відбулась подія, яку студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу чекали з нетерпінням – «День туризму – 2022» з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

Відкривав захід ректор Університету доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, академік Національної академії педагогічних наук України А.А. Мазаракі. Анатолій Антонович привітав усіх присутніх із професійним святом, розповів про перспективи, які відкриються перед студентами впродовж навчання в ДТЕУ, та висловив впевненість у швидкому відновленні цілісності України та стрімкому відродженні туризму в Україні!

Студентам 1-го курсу з метою підтримки внутрішнього та в’їзного туризму цього року випала нагода самостійно обрати один із регіонів України та представити його туристичний потенціал, розповісти про національні культурні традиції, регіональні страви, які асоціюються з цим регіоном. Студенти доклали багато зусиль та з креативністю підійшли до презентування обраної області:

  • 4 група – Івано-Франківська область;
  • 8 група –  Волинська область;
  • 9 група –  Херсонська область;
  • 10 група спільно з 3 групою – Крим;
  • 11а група – Полтавська область;
  • 12 група – Львівська область;
  • 13 група – Закарпатська область;
  • 14а група – Одеська область.

Першокурсники також змагалися між собою у квесті на знання своєї Alma mater по всій території університету. Багато було і бажаючих долучитися до патріотичної гри зі складання пазлів «Єдина Україна».

Усіх відвідувачів заходу частували козацьким кулішем та пряним чаєм, приготовленими на справжньому багатті студентами 5 та 6 груп, які є членами кулінарного клубу РСС ФРГТБ та кулінарної команди факультету.

У рамках відзначення «Дня туризму – 2022» було організовано також екскурсійне бюро, де презентували справжні авторські екскурсії студенти ДТЕУ.

Не менш цікавим для студентів та фахівців своєї справи був професійний майстер-клас «Створи свій тур сам» від Сергія Кравцова, доцента кафедри туризму та рекреації ДТЕУ. Гості мали зможу долучитися до майстер-класу як очно, так і дистанційно. По завершенню майстер-класу студенти отримали чітке уявлення про розроблення власного унікального туристичного продукту.

Дякуємо всім учасникам та відвідувачам, які долучилися до проведення заходу «День туризму – 2022»!

До нових зустрічей!   

Слава Україні! 

27.09.2022
433884
1286
остання редакція 05.10.2022
43630