logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Команда проєкту

EU Economic Resilience Policy

.

.

.

.

.

.

Діана Шкуропадська 

Керівник проєкту Jean Monnet “EU Economic resilience policy”. 

Доктор філософії, старший викладач кафедри економічної теорії та конкурентної політики ДТЕУ. 

Діана захистила дисертацію на тему “Інституційне забезпечення стійкості національної економіки“, є співавторкою книги  “Стійкість економіки: оцінювання та забезпечення”  та має понад 30 наукових публікацій з тематики інституційних, компенсаторних механізмів, напрямів та інструментів забезпечення стійкості економіки та її секторів. Брала участь у науково-дослідній роботі "Компенсаційні механізми забезпечення стійкості економіки України в умовах європейської інтеграції".

Відповідальна за розробку та проведення частини курсу з фіскальної, монетарної та фінансової політики стійкості країн ЄС.

.

.


Лариса Лебедева

Координатор проєкту Jean Monnet “EU Economic resilience policy”

Кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної теорії та конкурентної політики ДТЕУ. 

Лариса - фахівець з аналізу макроекономічних проблем, адже веде активну наукову діяльність, публікучись у журналах БД "Scopus" та "WoS", досвідчений викладач, що має понад 10-річний досвід викладання та досліджень в галузі економічної політики та стійкості економіки, зокрема в питаннях адаптації європейського досвіду до українських реалій. Є співавторкою книги  “Стійкість економіки: оцінювання та забезпечення” (Київ: КНТЕУ, 2021), підручника "Економічна політика" (Київ: КНТЕУ, 2020) Брала участь у науково-дослідній роботі "Компенсаційні механізми забезпечення стійкості економіки України в умовах європейської інтеграції", гранті МОНУ "Постпандемічна парадигма соціально-економічного розвитку України в системі координат цифрової  економіки"У проєкті відповідальна за фінансову та монетарну політики стійкості країн ЄС.

.


Аліна Бойко 

Доктор економічних наук, професорка кафедри публічного управління та адміністрування ДТЕУ. 

Аліна має понад 15-річний досвід в економічній експертизі та дослідженні економічної політики, а також досвід консультаційної та аналітичної роботи, організації та проведення тренінгів і семінарів у проєктах міжнародної технічної допомоги в Україні. Є авторкою книги «Стійкість економіки: теорія, методологія, практика» (Київ: Інститут економіки та прогнозування НАН України, 2014) та співавторкою книги  “Стійкість економіки: оцінювання та забезпечення” (Київ: КНТЕУ, 2021). Ініціаторка та керівниця науково-дослідної роботи «Компенсаційні механізми забезпечення стійкості економіки України в умовах європейської інтеграції». 

У проєкті відповідальна за розробку та проведення частини курсу з зовнішньоекономічної та інвестиційної політики стійкості ЄС.

.


Володимир Токар

Доктор економічних наук, професор кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки ДТЕУ. 

Володимир має понад 15-річний досвід викладання та дослідження в галузі соціальної політики та дослідження економічної безпеки, зокрема в питаннях європейського досвіду соціальної політики. Володимир має понад 10 років досвіду проведення досліджень та оцінок різноманітних економічних ініціатив на рівні ЄС та національних рівнях. Також Володимир керував проектом Жана Моне «Вплив європейської інтеграції на економічну безпеку держав-членів ЄС» (реєстраційний номер 609859-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-CHAIR). Він має досвід організації семінарів та тренінгів, які є безцінними для проведення проєкту.

У проєкті відповідальний за розробку та проведення частини курсу з соціальної політики стійкості країн ЄС.



EU Economic Resilience Policy

101083497 — EUERP — ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH

Duration 2022-2025

19.10.2022
433884
773
остання редакція 23.12.2022
41046