logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародний студентський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge»

Загальна інформація

В Державному торговельно-економічному університеті відбудеться Міжнародний студентський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge».

Конкурс проводитиметься за напрямами:

  • «Start-up. Tour»
  • «Start-up. Hospitality»
  • «Start-up. Restaurant»

Терміни проведення Конкурсу:

  • І етапдо 1 березня 2023 р. учасники, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають свої стартап-проєкти на розгляд конкурсній комісії закладу, де вони навчаються. 
    До 11 березня ЗВО направляють відібрані стартап-проєкти (текстову частину, де зазначено дані про автора та наукового керівника, найменування ЗВО замінюють шифром (шифр – не більше двох слів) та заявку на участь (зразок заяви) на поштову адресу: Україна, 02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, ДТЕУ та на електронну адресу конкурсу: tourchallenge@knute.edu.ua.
  • II етап, що відбудеться 29 березня, полягає в оцінюванні стартап-проєкту конкурсною комісією (журі) на підставі публічного захисту Стартап-батлу (у дистанційному форматі, відео конференція) під час проведення фіналу конкурсу в ДТЕУ.

ПОЛОЖЕННЯ
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
INFORMATION LETTER
ЗАЯВА


За докладною інформацією звертатися до координаторів конкурсу:

  • Жученко Валентина Григорівназаступник декана з науково-методичної роботи, канд. екон. наук, доцент кафедри туризму та рекреації
    тел.: +380 (63) 392 62 23
  • Хлопяк Сергій Васильовичканд. екон. наук, доцент кафедри туризму та рекреації
    тел.: +380 (50) 381 59 50
  • Компанець Катерина Андріївнаканд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу
    тел.: +380 (67) 888 37 91
  • Васильєва Олена Олександрівнаканд. техн. наук, доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства
    тел.: + 380 (50) 473 70 05 – тільки вайбер

25.10.2022
433884
3418
остання редакція 24.01.2023
43630