logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Збірна команда ДТЕУ з чирлідингу – переможці серед ЗВО Києва!

Загальна інформація

Чирлідинг – це вид спорту, який поєднує хореографію, гімнастику та акробатику. Але за грацією та досконалістю рухів стоять дисципліна та постійні тренування, результат яких – перемога на змаганнях.

У неділю, 26 березня, відбулися змагання Студентської ліги з чирлідингу в програмі Універсіади м. Києва. У змаганнях взяли участь команди 6 ЗВО столиці.

Захід пройшов за підтримки Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України і Федерації чирлідингу та чирспорту України.

За регламентом змагання були особистісно-командними. Студенти мали змогу виступити в сольних програмах, дуетах та командою.

ДТЕУ був представлений в усіх 3-х програмах:

  • Соло – 4 учасники (номінація Cheer Dance: Шапошнікова Влада – 1 місце, Самойленко Дарина  – 2 місце, Науменко Анастасія (ФРГТБ 2-20а) – 3 місце; номінація Urban СheerОнофрійчук Марія (ФРГТБ 2-18) – 1 місце);
  • Дуети – 3 пари (номінація Jazz DanceАндрусик Діана та Кірічок Анна – 1 місце; номінація Urban cheerРоманько Вікторія (ФІТ 4-9) та Жулей Віталіна (ФЕМП 3-9) – 2 місце; номінація Cheer danceСтельмах Наталія (ФЕМП 3-1) та Леміш Анастасія (ФІТ 2-10) – 2 місце).
  • Командна програма – збірна університету (1 місце).

Головною інтригою фіналу першості була боротьба за перемогу між збірними командами ДТЕУ та НУБіП.

З невеликим відривом наша команда виборола перемогу у командному виступі та за сумою балів стала переможцем у загальнокомандному заліку.

Після турніру капітан збірної ДТЕУ Лисянська Анастасія поділилася власними емоціями щодо участі у таких масштабних заходах. «Нарешті, після тривалої перерви, ми маємо змогу знову представляти наш університет на змаганнях.
Цьогоріч ми продемонстрували високий рівень майстерності та вибороли перше місце. Дуже пишаюся командою та сподіваюсь, що в майбутньому ми будемо вдосконалювати свої навички. Дякуємо ЗСУ та університету за можливість продовжувати займатись улюбленою справою»
. – розповіла Анастасія.

Команда ДТЕУ складалася із талановитих та завзятих спортсменок: Лисянська Анастасія (ФМТП 3-7), Андрусик Діана (ФТМ 2-25), Роженцева Ксенія (ФТМ 2-4), Шапошнікова Влада (ФТМ 3-27), Черкасова Єлизавета (ФМТП 1-14.2), Сальнікова Марія (ФЕМП 1-14), Кірічок Анна (ФТМ 3-32), Кравцова Олександра (ФМТП 2-15), Самойленко Дарина (ФФО 3-6), Бормотова Юлія (ФЕМП 2-13), Райденко Ксенія (ФЕМП 1-2.2), Лі Аліна (ФТМ 3-32), Плахотіна Олеся (ФМТП 1-7).

Попереду на наших переможниць чекає багато тренувань та підготовка до Чемпіонату України з чирлідингу. Вітаємо наших студенток із гідною перемогою та бажаємо ще більших досягнень у майбутніх змаганнях!

Олена Дембіцька,
старший викладач кафедри фізичної культури та спорту

27.03.2023
433884
811
остання редакція 29.03.2023
433884