logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Участь делегації ДТЕУ у «Ярмарку закупівель та постачальників для потреб ООН»

Загальна інформація

Делегація Державного торговельно-економічного університету 28 березня 2023 року взяла участь у «Ярмарку закупівель та постачальників для потреб ООН», організованому Міністерством закордонних справ, Офісом ООН в Україні та Київською торгово-промисловою палатою з метою підтримки національного бізнесу та збільшення обсягів закупівель агенцій ООН на внутрішньому ринку України.

Захід мав на меті підвищити обізнаність українського бізнесу щодо практики закупівель ООН. Учасникам було запропоновано унікальну платформу для ознайомлення з роботою агентств ООН в Україні, а також з категоріями товарів та послуг, що закуповуються через закупівельну платформу ООН.

Делегація ДТЕУ провела зустрічі та переговори з різними агенціями, ознайомилася з програмами і фондами ООН, акредитованими в Україні. Зокрема, від представників відділу закупівель Програми розвитку ООН в Україні (UNDP) отримано інформацію про те, що університет може брати участь в тендерах у таких секторах: дослідження та консалтинг (соціологічні опитування, аналітичні дослідження); заходи та конференції (організація заходів та оренда конференцзалів).

Учасники заходу поспілкувалися з представниками бізнес-спільноти, які працюють у різних сферах та є постачальниками або потенційними учасниками тендерних закупівель для потреб ООН. Здобуті знання дадуть змогу удосконалити навички при викладанні дисциплін «Управління публічними закупівлями», «Публічне управління та адміністрування», «Економіка України», «Публічні комунікації», «Регіональна політика держави», «Стратегічне планування», «Стратегія публічного управління», «Управління державними проєктами та програмами», «Міжнародне торговельно-економічне право», «Управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства» та ін.

Іващенко Д.Є.
доктор філософії з міжнародного права,
начальник відділу міжнародних зв'язків 

Караваєв Т.А., 
доктор технічних наук, професор,
професор кафедри товарознавства та митної справи

31.03.2023
433884
980
остання редакція 03.04.2023
43630