logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита лекція-дискусія від засновника медіахолдингу «Коментарі» Віктора Гольдського

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті 24 травня 2023 року студенти мали можливість зустрітися із засновником медіахолдингу «Коментарі» та інтернет-ЗМІ Сomments.ua кандидатом економічних наук Віктором Гольдським. Відкриту лекцію-дискусію «Як стати топовим журналістом» проведено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітніми програмами «Реклама» та «Реклама і зв’язки з громадськістю». Захід реалізовано в онлайн-форматі із дотриманням вимог безпеки.

Гість поділився своїми ідеями та практичним досвідом медіабізнесу, детально розповів про різні спеціалізації журналістів, рекомендуючи студентам, як обрати ту, що підходить саме їм. Одна із ключових тем стосувалася створення високоякісного новинного тексту. Пан Гольдський наголосив на ролі стилю письма у створенні цікавого контенту, порадив, як зробити тексти незабутніми та привабливими для читачів, а також розповів про свій досвід у медійному бізнесі, розкриваючи аспекти залучення інвестицій для розвитку медійних проєктів. Студенти ставили численні запитання пану Віктору, цікавилися поглядом практика на сучасне функціонування медіаіндустрії.

Організатором і модератором зустрічі був доцент кафедри журналістики та реклами Євген Шкуров. До обговорення долучилися професор завідувачка кафедри журналістики та реклами Діана Файвішенко, професор Ольга Добродум, доценти Галина Алданькова, Оксана Мельніченко, Дмитро Яцюк. Активним учасником обговорення став професор кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки Володимир Токар.

Зустріч з Віктором Гольдським стала незабутнім освітнім досвідом для студентів Державного торговельно-економічного університету. Дякуємо гостю, голові Творчого рекламного об’єднання студентів кафедри журналістики та реклами Богдану Кулинку за інформаційну підтримку, всім присутнім за глибоку та плідну дискусію з питань журналістики та медійного бізнесу.

Згуртований ДТЕУ – разом ми сила!

Приєднуйся і дій!

         


Діана Файвішенко, завідувач кафедри журналістики та реклами

Євген Шкуров кандидат філологічних наук, доцент кафедри журналістики та реклами

24.05.2023
43630
672
остання редакція 29.05.2023
43630