Захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук
Загальна інформація
- Захист дисертації Ткаченко Аліни
Сергіївни на тему «Формування
безпечності та якості органічних борошняних кондитерських
виробів» на здобуття наукового ступеня доктора
технічних наук за спеціальністю 05.18.15 –
Товарознавство харчових продуктів. Засідання проводиться
із використанням дистанційних технологій. Притульська Наталія Володимирівна, доктор
технічних наук, професор, перший проректор Державного
торговельно-економічного університету. Дубініна Антоніна Анатоліївна, доктор технічних
наук, професор, професор кафедри Національного університету
«Запорізька політехніка». Мардар Марина Ромиківна, доктор технічних наук,
професор, професор кафедри маркетингу, підприємництва і торгівлі
Одеського національного технологічного університету. Камбулова Юлія Вікторівна, доктор технічних
наук, професор, професор кафедри технології хлібопекарських і
кондитерських виробів Національного університету харчових
технологій.
17.12.2024
13:00
Державний
торговельно-економічний університет, ауд. А-1
Спеціалізована
вчена рада Д 26.055.02
Голова
ради:
Опоненти:
З дисертацією можна
ознайомитися за посиланням.
-

