logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук

Загальна інформація

-  

Захист дисертації Ткаченко Аліни Сергіївни на тему «Формування безпечності та якості органічних борошняних кондитерських виробів» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів. Засідання проводиться із використанням дистанційних технологій.

 17.12.2024

  13:00

  Державний торговельно-економічний університет, ауд. А-1

 Спеціалізована вчена рада Д 26.055.02

 Голова ради: 

Притульська Наталія Володимирівна, доктор технічних наук, професор, перший проректор Державного торговельно-економічного університету.

 Опоненти:

Дубініна Антоніна Анатоліївна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри Національного університету  «Запорізька політехніка».

Мардар Марина Ромиківна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри маркетингу, підприємництва і торгівлі Одеського національного технологічного університету.

Камбулова Юлія Вікторівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій.

 З дисертацією можна ознайомитися за посиланням.

-

16.12.2024
443230
остання редакція 16.12.2024
443230