logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День працівників торгівлі в Київському національному торговельно-економічному університеті

Загальна інформація

25 липня 2014 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулось засідання з нагоди Дня працівників торгівлі. У заході взяли участь представники органів влади, торговельних та виробничих підприємств, бізнесових структур, громадських організацій, наукових та експертних установ.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Антонович Мазаракі, який висловив упевненість, що сьогоднішнє спілкування в стінах університету представників влади, бізнесу, науки та торговельних підприємств має бути надзвичайно плідним.

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Шеремета Павло Михайлович, вітаючи підприємців із Днем працівників торгівлі наголосив: «Підтримка підприємництва – важливе завдання Уряду». Говорячи про сферу торгівлі, він виокремив маркетингову й інноваційну складову цієї галузі як рушійну силу, що допомагає зрозуміти психологію та потреби споживача.

Голова Комітету Верховної Ради України з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики, народний депутат України Олександра Володимирівна Кужель у своїй промові зазначила: «Торгівля – основа для малого та середнього бізнесу. Ваш університет – це той навчальний заклад, який є надією для розвитку цього бізнесу».

Олександра Володимирівна вручила грамоти від Комітету Верховної Ради України з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики за вагомий внесок в розвиток вітчизняного підприємництва кращим представникам торговельної галузі. Серед нагороджених – «Фокстрот», «Ельдорадо», «Рітейл Тренд», «Аванта», представники ректорату та навчально-виробничого об’єднання КНТЕУ.

Грамотами Комітету з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики Верховної Ради України за вагомий внесок в розвиток вітчизняного підприємництва, особистий професіоналізм та з нагоди Дня працівників торгівлі нагороджені:

МАТЯШ ВОЛОДИМИР ОЛЕКСІЙОВИЧ – директор підприємства ТОВ «ГРУПА РІТЕЙЛУ УКРАЇНИ»;
САМБУРСЬКА ВІРА АНАТОЛІЇВНА – ТОВ «Рітейл Тренд»;
ЄВДОКІМОВ ВАЛЕНТИН ВІКТОРОВИЧ – керівник з питань регіонального розвитку ТЗОВ «Торговий дім «Аванта»;
ПОВРОЗНІК В’ЯЧЕСЛАВ ВОЛОДИМИРОВИЧ – виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому»;
РОЩИН В’ЯЧЕСЛАВ МИКОЛАЙОВИЧ – директор торговельного комплексу «Ельдорадо»;
БЕЛІНСЬКА СВІТЛАНА ОМЕЛЬЯНІВНА - професор кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів КНТЕУ
ВОВК ОЛЬГА ВІКТОРІВНА - адміністратор навчально-виробничого об’єднання КНТЕУ
ЗАБІГАЙЛО ТЕТЯНА СЕРГІЇВНА - директор навчально-виробничого об’єднання КНТЕУ
МЕРЕЖКО НІНА ВАСИЛІВНА - завідувач кафедри товарознавства та експертизи непродовольчих товарів КНТЕУ
НАЗАРЕНКО ОЛЬГА ПЕТРІВНА - завідувач виробництвом навчально-виробничого об’єднання КНТЕУ
РАДЧЕНКО ЛЮДМИЛА ОЛЕКСІЇВНА - директор Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
ТОРОПКОВ ВОЛОДИМИР МИХАЙЛОВИЧ - доцент кафедри торговельного підприємництва КНТЕУ

Президент Української торгівельної асоціації, голова наглядової ради ПрАТ «Фуршет» Ігор Миколайович Баленко, вітаючи присутніх, зазначив: «У нас сьогодні не святковий настрій. Ми вдячні тим, хто зараз знаходиться на передовій, у т.ч. це робітники торговельної сфери Луганської та Донецької областей, які ризикуючи життям, забезпечують людей, в першу чергу, товарами першої необхідності. Ми – представники торгівлі, завжди будемо зі своїм споживачем і в такий важкий для країни час допомагаємо нашим співвітчизникам, нашим патріотам. Адже торгівля – це завжди передова. І в мирний, і у воєнний час».  Солідарність та підтримку також висловили: віце-президент Українського Союзу промисловців та підприємців, голова ради підприємців при КМУ, президент Української аграрної конфедерації  – Леонід Петрович Козаченко, президент Асоціації торговців Латвії, радник Європейської комісії та Європейського комітету з економіки і соціальних питань – Хенріх Данусевич.

Голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Миколайович Кузик, звертаючись зі словами вітання до присутніх, подякував ректорату, викладачам та співробітникам університету за виховання професійних кадрів і впровадження нових технологій. Петро Миколайович нагородив почесними грамотами Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації за вагомий особистий внесок в розвиток торговельної діяльності Деснянського району кращих співробітників КНТЕУ.

Грамотами Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток торговельної діяльності в Деснянському районі м. Києва та з нагоди відзначення Дня працівників торгівлі нагороджені:

ОЛІЙНИК НІНА ІВАНІВНА – головний бухгалтер КНТЕУ;
ЯЦЮК ДМИТРО ВАСИЛЬОВИЧ – доцент кафедри маркетингу та реклами КНТЕУ;
ДЕРЕВЛЮК ВІКТОРІЯ ВОЛОДИМИРІВНА – заступник директора з навчально-виробничої роботи Вищого комерційного училища КНТЕУ.

25.07.2014
adv
4380
остання редакція 10.07.2017
adv