logo
Кафедра маркетингу
Кафедра маркетингу
logo
Кафедра маркетингу
img

Новини кафедри

маркетингу

2019 рік
На кафедрі маркетингу 2 листопада 2019 року відбулася зустріч студентів і викладачів кафедри маркетингу КНТЕУ з відомим українським маркетологом Дмитром Джеджулою (Dmytro Dzhedzhula).Детальніше:
2018 рік
В рамках Х Консумерського фестивалю було організовано тематичний інтерактивний стенд, який міг доповнити кожен охочий: «сірий» дракон зображав небезпеку, яку таїть у собі ринок товарів, які не проходять офіційний митний контроль, і під час покупки яких не видають фіскальний чек; а от на щит, який захищав споживачів, кожен міг наклеїти фіскальний чек і укріпити захист від нелегального товару.
Детальніше...

Cтуденти напряму підготовки «Реклама і зв’язки з громадськістю» відвідали «Український тиждень мистецтв». Юні рекламісти та піарники взяли активну участь в обговоренні виставки-ярмарку, конкурсній програмі, побували на майстер-класах художників та відчули дух нагороди переможців художньої виставки у Венеції.
Детальніше...

У КНТЕУ відбувся Український творчий конкурс "Рекламний Полігон (зима, 2018)", співорганізаторами якого виступили Київський національний торговельно-економічний університет та Спілка рекламістів України.
Детальніше...

На кафедрі маркетингу та реклами відбулись засідання екзаменаційних комісій, на яких розглядаються результати досліджень випускних кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня "магістр". Усього на захист представлено 179 випускних кваліфікаційних робіт.
Детальніше...

2017 рік

13-й Український студентський фестиваль реклами відбувся в Київському національному торговельно-економічному університеті 23 листопада 2017 року в рамках ІІІ Українського рекламного форуму. Нагадаємо, що крім фестивалю до подій форуму входили 11-а Міжнародна науково-практична конференція «Реклама: інтеграція теорії та практики» та 7-а Всеукраїнська конференція завідувачів кафедр маркетингу, реклами та суміжних дисциплін.
Детальніше...

28 листопада студенти 4 курсу кафедри маркетингу та реклами поспілкувались з Іриною Бігун, маркетинг-директором торговельної мережі ARGO.
Детальніше...

30 жовтня в конференц-холлі БЦ «Іллінський» відбулась 14-а Міжнародна науково-практична конференція «Маркетингові дослідження: інструменти та технології» (Re:Mark-2017). Співорганізаторами конференції виступили: Київський національний торговельно-економічний університет, дослідна компанія MASMI Ukraine та редакція журналу «Маркетингові дослідження в Україні».
Детальніше...

26 жовтня в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулося нагородження переможців П'ятого Всеукраїнського студентського конкурсу торгової реклами.
Детальніше...

17 жовтня 2017 року в рамках Європейських днів торгівлі в Україні відбувся круглий стіл на тему «Нейромаркетинг – новий, перспективний інструмент впливу на покупців роздрібних мереж», який проводили співорганізатори: Київський національний торговельно-економічний університет, Спілка підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України та консалтингове агентство D&D.
Детальніше...

3 жовтня 2017 року за сприянням кафедри маркетингу та реклами в КНТЕУ відбулась відкрита лекція менеджера зі зв'язків з громадськістю компанії "PepsiCo Україна" Наталії Фесюн та президента громадської організації "Let's do it? Ukraine" Юлії Мархель на тему «Роздільний збір сміття: проблема екологічна чи морально-етична?»
Детальніше...

7 липня - 9 липня 2017 року в Одесі відбувся студентський фестиваль "Рекламний Полігон" (літо, 2017). Співорганізаторами фестивалю виступили Спілка рекламістів України, Київський національний торговельно-економічний університет, Одеська національна академія харчових технологій та професійний журнал «Маркетинг і реклама».
Детальніше...

З 3 по 7 липня 2017 року в КНТЕУ працювала літня школа маркетолога та рекламіста за програмою Digital-Marketing Intensive. Напружений та інтенсивний практичний тренінг припав до душі як студентам різних факультетів та курсів, так і фахівцям з інших галузей.
Детальніше...

В День університету, 27 травня на кафедрі маркетингу та реклами був проведений Круглий стіл «Брендинг засобів маркетингової інформації»
Детальніше...

26 квітня в нашому університеті генеральний директор TWIGA Ukraine Світлана Степаненко провела майстер-клас «Знайти своє місце в рекламному агентстві». Зустріч відбулася в межах інформаційно-дискусійної платформи КНТЕУ «Майстерня професійного зростання».
Детальніше...

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт під керівництвом Міністерства освіти і науки України за напрямом «Маркетинг, управління персоналом та економіка праці» відбувся 21 березня 2017 р. у Харківському національному університеті імені Семена Кузнеця. У числі найкращих були визначені магістри-маркетологи з факультету торгівлі та маркетингу КНТЕУ Світлана Сапсай та Юлія Шевчук.

20 березня 2017 року в Київському національному торговельно-економічному університеті за сприянням кафедри маркетингу та реклами в рамках дисципліни «Бренд-менеджмент» к.е.н., доцентом Файвішенко Д.С. було організовано workshop на тему «Новітні технології створення авторського бренду» від Олександра Клименка, арт-директора, стиліста міжнародного класу, власника перших авторських салонів краси в Києві.
Детальніше...

10 березня 2017 року в КНТЕУ виступила Наталія Бухалова, генеральний директор дослідної компанії "Українська маркетингова група", Національний представник ESOMAR в Україні (найбільша міжнародна організація маркетингових дослідників у світі), яка й провела майстер-клас.
Детальніше...

17 лютого 2017 року в приміщенні Київської міської державної адміністрації відбулися заключні заходи 10-го Національного фестивалю соціальної реклами (НФСР). У 10-му НФСР взяли участь 187 представників рекламних агентств, соціальних фондів, ЗМІ та українських вищих навчальних закладів, у т.ч. 27 студентів КНТЕУ.
Детальніше...

2016 рік

7 квітня  2016р. кафедрою маркетингу та реклами, вдруге  в цьому навчальному році, проведено День гостинності для учнів ліцею «Наукова зміна».

Гарному настрою ліцеїстів сприяла не тільки сонячна погода, а й все, що вони побачили в університеті. Ліцеїсти дізналися про  напрями підготовки студентів в університеті, умови вступу,  вартість навчання. Для них було проведено екскурсію по навчальному закладу та територією університету. Учні були приємно вражені обладнанням лабораторій,  навчальними аудиторіями, бібліотекою, університетськими кафе. Особливо враження на них справили спортзали, футбольне поле, спортивні майданчики. 

Ліцеїсти залишали  університет задоволеними  побаченим, і  з бажанням повернутися  абітурієнтами,  а  потім і студентами.


2015 рік







  • 28 січня відбувся захист дипломних робіт магістрів 6 курсу факультету економіки, менеджменту і права за спеціальністю «Реклама».

Студенти захищали дипломні роботи перед екзаменаційною комісією, до складу якої входили завідувач кафедри маркетингу та реклами, професор Ромат Євгеній Вікторович, заступник декана, доцент Голік Оксана Василівна, старший викладач кафедри менеджменту Сичова Ніна Вікторівна. Головою екзаменаційної комісії була Білецька Алевтина Володимирівна, керівник відділу зв’язків із громадськістю компанії ГК «Фокстрот» та викладач кафедри реклами та зв’язків із громадськістю Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

Магістранти ретельно підготувалися до захисту дипломних робіт, виступи супроводжувалися доповідями та презентаціями. Комісія залишилась задоволеною результатами тривалої праці студентів та їхніх наукових керівників. Голова комісії наголосила на оригінальності тем, а також ґрунтовності і складності аналізу, проведеного в роботах. Зокрема, дослідження студентів стосувалися сфер digital-маркетингу, управління рекламною діяльністю підприємства, організації рекламної діяльності агентства зовнішньої реклами, створення рекламної кампанії на підтримку бренду тощо.

Завідувач кафедри маркетингу та реклами Ромат Євгеній Вікторович вітальною промовою відзначив кожного зі студентів і побажав їм успіхів у кар’єрі та житті.

Для студентів же захист дипломних магістерських робіт став успішним завершенням кропіткої праці, що тривала протягом п’яти з половиною років навчання в стінах Київського національного торговельно-економічного університету. 


2014 рік

21.01.2015
adv
4909
остання редакція 17.02.2021
43283