logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відомі випускники

Загальна інформація

Минають роки і багато що змінилося в Університеті – здобуто новий статус, змінено назву, структуру,  з’явився цілий спектр нових напрямів і спеціальностей підготовки, суттєво оновлено матеріально-технічну базу та  незмінним лишилось одне – наші цінності (порядність, ініціативність, відкритість до нового, бажання змінювати на краще навколишній світ), колективний дух, шана нашим традиціям. Саме сповідання цих цінностей та наполеглива робота викладачів, які щедро ділилися знаннями, досвідом, теплом своїх сердець з роками перетворили першокурсників на високопрофесійних фахівців, які гордо несуть звання «Випускник Київського національного торговельно-економічного університету».

Гордість університету

ЗАСУЛЬСЬКИЙ МИКОЛА ВАСИЛЬОВИЧ

У 1977р. закінчив економічний факультет Київського торгово-економічного інституту, спеціальність "Бухгалтерський облік в торгівлі" та отримав кваліфікацію - "економіст".
Президент Київської Тогово-промислової палати, активний організатор ринкових реформ у торгово-промисловому секторі економіки України. Удостоєний Почесного  звання «Заслужений економіст України»

САЄНКО ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ

У 1993 р. закінчив Київський торгово-економічний інститут, за фахом - "економіст".  Заступник Голови Федерації профспілок України.

ГЕРЕГА ГАЛИНА ФЕДОРІВНА

У 1983 р. закінчила Київський торгово-економічний інститут, технологічний факультет за спеціальністю "Технологія і організація громадського харчування".
Засновник ТОВ "Епіцентр К". Депутат Київської міської ради V та VI скликань.

РУСАЛІНА ЛЮДМИЛА ВОЛОДИМИРІВНА 

У 1988 р. закінчила Київський торгово-економічний інститут, торгово-економічний факультет, за спеціальністю "Економіка підприємства".
Співзасновник і президент Групи компаній "Петрус". 

ПОЛУТОВА СВІТЛАНА ГРИГОРІВНА

У 1969 р. закінчила Київський торгово-економічний інститут.
З 1994 – 2010 рр. голова Правління ВАТ «Універмаг «Дитячий світ». 2010 р. – голова Наглядової ради ПАТ «Універмаг «Дитячий світ».    

ПОЛУТОВ ДМИТРО ІГОРОВИЧ

У 2008 р. закінчив  магістратуру КНТЕУ  ФЕМП  за спеціальністю  «Економіка підприємства  на ринку товарів і послуг». З 2010 року голова Правління ПАТ «Універмаг «Дитячий світ.

СІДЛЕЦЬКА ІРИНА ЮРІЇВНА

 У 2001р. закінчила Київський торговельно-економічний університет, факультет ресторанно-готельного бізнесу та туризму за спеціальністю "Менеджмент організацій".
Генеральний директор мережі "Прем'єр Готелі".

СЕВРЮК ЛЮДМИЛА МИКОЛАЇВНА

У 1981 р. закінчила Київський торгово-економічний інститут торговий факультет за фахом «Товарознавство непродовольчих товарів».
Директор ТОВ «Брокард-Україна» – підприємства зі 100% іноземними інвестиціями, що входить до німецького холдингу "Brocard Groups". 

ЛИСТОПАД ОЛЕНА ГРИГОРІВНА

У 1991–1996 рр. навчалася в Київському державному торговельно-економічному університеті за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
З 2004 р. – заступник генерального директора концерну "MERX", з 2008 р. – директор напряму житлових та імпортних меблів.

ПОКРОВСЬКИЙ РОСТИСЛАВ ЛЕОНІДОВИЧ

У 1995 р. закінчив обліково-економічний факультет Київського державного торговельно-економічного університету за  спеціальністю «Облік і  аудит».
Голова Наглядової ради Акціонерної страхової компанії «Сузір’я».
Голова Ревізійної комісії Ліги страхових організацій України.
Адвокат. Суддя постійно діючого третейського суду.
Перший віце-президент Міжгалузевої асоціації «Укртеплокомуненерго». Член Спілки адвокатів України.
Кандидат технічних наук.

МЯРКОВСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ІВАНОВИЧ

У 1982 р. закінчив Київський торгово-економічний інститут, спеціальність «Бухгалтерський облік та аналіз господарської діяльності», фах «економіст».
Кандидат економічних наук, удостоєний Почесного  звання «Заслужений економіст України»

ШВЕД ЮРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ

У 2003 р. закінчив обліково-економічний факультет Київського національного торговельно-економічного університету  за спеціальністю «Фінанси».
Заступник директора відділу супроводження корпоративних угод та реструктуризації бізнесу  ПАТ КПМГ (KPMG)  Україна, компанії «Великої Четвірки».

ЯНІШЕВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ

У 1988 р. закінчив Київський торгово-економічний інститут, торговий факультет, за спеціальністю «Товарознавство і організація торгівлі продовольчими товарами».
Директор комерційного департаменту ТОВ «Ритейл Тренд» (ТМ «Фуршет»). 

21.01.2015
adv
31214
остання редакція 11.01.2019
42265