logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Vivat, academia! В КНТЕУ пройшли урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам

Загальна інформація

             5 лютого 2015 року в Київському національному торговельно-економічному університеті  відбувся 46-й випуск магістрів. 

            328 випускників  факультету економіки, менеджменту і права, факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, факультету товарознавства та торговельного підприємництва і факультету фінансів та банківської справи отримали диплом державного зразка за 18 спеціальностями, 39 із них – з відзнакою. Також було вручено дипломи магістрам, які навчалися за англомовними магістерськими програмами за спеціальностями «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»  (вручено 12 дипломів, 1 – з відзнакою) та «Менеджмент туристичного бізнесу» (14 дипломів, 2 – з відзнакою). Серед випускників є три іноземці, що будуть гідно представляти наш університет у своїй країні.

            Звертаючись до випускників з традиційним напутнім словом,  ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі зазначив: «Ми пишаємося вашою громадянською позицією, милосердям і благородством та віримо в ваше майбутнє. Отриманий диплом – це тільки старт життєвого успіху і ми віримо, що саме ви допоможете подолати економічну кризу та забезпечити гідне майбутнє і процвітання нашої держави».

            Теплі привітання випускникам від імені науково-педагогічного колективу висловив завідувач кафедри маркетингу та реклами Євгеній Вікторович Ромат, побажавши їм успішного професійного майбутнього та гідно представляти великий і потужний бренд – «Київський національний торговельно-економічний університет».

            Магістр факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» Дмитро Донченко подякував викладачам за отримані безцінні знання, які відкрили випускникам двері у світ української професійної еліти та вручив ректору від імені магістрів зимового випуску 2015 року пам’ятний подарунок – сувій зі словами подяки.

            Після урочистої церемонії відбувся концерт, в якому з музичними вітаннями виступили студенти та сьогоднішні випускники.

            Ректорат, науково-педагогічний колектив та студенти університету від щирого серця вітають всіх випускників із цим визначним днем! Бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому, активно примножувати свої успіхи, успішно розпочати професійну діяльність та стати надійною опорою нашої держави.

           Пам’ятайте, від Вашого майбутнього залежить майбутнє країни. З гордістю несіть звання випускника Київського національного торговельно-економічного університету, щоб Ваші викладачі та родина пишалися Вами!


  

05.02.2015
adv
6883
остання редакція 05.02.2015
adv