logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Магістри заочної та вечірньої форм навчання поповнили когорту випускників КНТЕУ

Загальна інформація

6 лютого 2014 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся випуск магістрів заочної та вечірньої форм навчання.

65 випускникам факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу вручили дипломи магістрів за спеціальностями «Технології в ресторанному господарстві», «Менеджмент організацій і адміністрування», «Готельна і ресторанна справа».

З напутнім словом до випускників звернулася проректор з науково-педагогічної роботи Київського національного торговельно-економічного університету Шаповал Світлана Леонідівна, яка побажала, щоб здобуті професійні навички та кваліфікація допомогли знайти своє місце в житті, досягти успіхів у професії, гідно нести звання випускника КНТЕУ.

Від імені науково-педагогічного колективу до випускників звернулася декан факультету Ткаченко Тетяна Іванівна, яка подякувала молоді за сумлінне навчання незважаючи на напружений графік роботи та побажала подальших успіхів і кар’єрного зростання.

Випускники факультету економіки, менеджменту та права отримали 41 диплом магістра за спеціальностями «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Управління у сфері економічної конкуренції». Магістрів привітала декан факультету Гуляєва Наталія Миколаївна, побажавши випускникам світлого майбутнього та мирного неба.

На факультеті товарознавства і торговельного підприємництва 44 випускники отримали дипломи магістрів за спеціальностями «Товарознавство та комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі». Вітаючи майбутніх колег, декан факультету  Осика Віктор Анатолійович висловив сподівання, що більшість із випускників стане відомими фахівцями у своїй галузі та прославить рідний університет. 

Молоді спеціалісти запевнили, що гідно нестимуть звання випускника Київського національного торговельно-економічного університету та подякували своїм викладачам за отримані навички і знання, побажавши їм творчих успіхів, вдячних студентів і мирного неба.

Шановні магістри! Сьогодні для вас починається новий етап життя. Нехай диплом випускника КНТЕУ буде для вас стартом до нових висот, надійним провідником на шляху до професійного успіху, предметом гордості і вашою конкурентною перевагою. Сподіваємось, що диплом магістра дасть вам змогу обрати щасливу професійну дорогу та знайти своє достойне місце в житті!

06.02.2015
adv
3678
остання редакція 06.02.2015
adv