logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Середня загальноосвітня школа I-III ступенів №207

Загальна інформація

Майстер-клас «Обережно! Фінансові злочини!»

Команда: Кучеренко Анастасія (аспірантка кафедри економіки та фінансів підприємства) та Короп Ірина (аспірантка кафедри економіки та фінансів підприємства)

18.03.2015 р. в рамках  програми заходів VIІ Конcумерського фестивалю «Час діяти!» за сприяння Деснянської районної в м. Києві адміністрації відбувся майстер-класу «Обережно! Фінансові злочини!». Захід було проведено на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №207 міста Києва.

Учні 9-11 класів (близько 50-ти осіб), в цікавій, інтерактивній формі ознайомилися з фінансовими злочинами, а саме їх поняттям та видами, цікавими історичними фактами, законодавчою регламентацією відповідальності та покарань за вчинення фінансових злочинів, дізнатися як не стати жертвою фінансових шахраїв та підібрали систему превентивних заходів в індивідуальному порядку для всіх бажаючих.

Активна участь старшокласників у майстер-класі на обрану тему засвідчила прагнення молоді до розвитку фінансової грамотності. Особливу увагу викликали питання пов’язані з різновидами фінансових злочинів (шахрайств) та запобіжними заходами від фінансових злочинів в Україні.

Майстер-клас «Замовляй віртуально – захищайся реально»

Модератор: Генералов Олександр Валентинович (старший викладач кафедри міжнародної економіки)

До проведення «Тижня консумерських знань» долучився ст. викл. кафедри міжнародної економіки Генералов О.В. Для проведення майстер-класу «Замовляй віртуально – захищайся реально» він відвідав 18 березня 2015 року середню загальноосвітню школу І-ІІІ ст. № 207 м. Києва. Доповідач ознайомив аудиторію з діяльністю американської інтернет-компанії eBay Inc. та китайського інтернет-майданчика Aliexpress. Учні дізналися переваги та недоліки інтернет-покупок, а також основні аспекти, на які слід звертати увагу при купівлі. Після цього викладач провів покроковий майстер-клас з придбання товару на eBay, здійснивши покупку в реальному часі.

30.03.2015
knteu
2242
остання редакція 30.03.2015
knteu