logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Бориспільські середні школи №6 та №8

Загальна інформація

Бліц-інфо «Корисна бухгалтерія»

Команда: Карпенко Дар’я Вікторівна (асистент кафедри бухгалтерського обліку),  Ніколенко Наталія та Закревська Олена (аспіранти кафедри бухгалтерського обліку)

18 березня 2015 року в рамках VIІ Консумерського фестивалю за сприяння управління освіти і науки Бориспільської міської радиаспірантами та викладачами кафедри бухгалтерського обліку було проведено бліц-інфо «Корисна бухгалтерія» для учнів 10-11 класів Бориспільських ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 та 8.

Мета проведення заходу полягала в отриманні практичних навичок з використання облікових методик у повсякденному житті школярів, зокрема надання корисних порад при формуванні сімейного бюджету, відкритті власного бізнесу тощо. Школярі отримали можливість поринути у світ обліку під незвичним кутом. Крім того, кожен учень спробував сформувати бюджет власної родини, визначив суми загального доходу сім’ї та її витрати за місяць, що допоможе виявити зайві статті витрат, оптимізувати їх склад та раціоналізувати використання сімейних коштів з метою збільшення заощаджень.

Учні мали змогу поставити питання щодо облікових методик, які можуть бути корисними у повсякденному житті; особливостей навчання та вступної кампанії у Київському національному торговельно-економічному університеті тощо.

Майстер-клас «А тобі смакує підробка?»

Команда: Давидюк Катерина (студентка 3 курсу, 15 групи, ФЕМП, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Білобривка Ігор (студент 2 курсу, 5 групи, ФОАЕК, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених), Зубрицька Ольга (студентка 3 курсу, 22 групи, ФЕМП, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених)

Протягом заходу активісти на практиці показували і навчали усіх учасників експрес-методам визначення фальсифікованих продуктів, які кожен з легкістю може вповторити вдома. Всі присутні з непідкупною цікавістю та азартом слідкували за діями експертів та намагались здогадатись з якісним продуктом чи фальсифікатом вони мають справу. Надіємось, що завдяки отриманим практичним порадам з вибору продуктів, жоден з нас більше ніколи не попадеться на гачок недобросовісних виробників чи тих, хто ризукуючи здоров'ям покупців прагне отримати прибуток!

30.03.2015
knteu
2699
остання редакція 30.03.2015
knteu