logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відзначення активістів VII Консумерського фестивалю "Час діяти!"

Загальна інформація

15 травня 2015 року відбулося урочисте закриття VII Консумерського фестивалю "Час діяти!", присвяченого Всесвітньому дню прав споживачів та нагородження студентів-активістів Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів».

Почесні грамоти активістів консумерського руху отримали 120 студентів. Нагороджуючи консумеристів, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі зазначив: «Дякую Вам за патріотизм та розуміння у ставленні до цієї важливої справи захисту прав споживачів. Захищати права людини – значить, продемонструвати повагу до неї. Ви також продемонстрували свої навички та знання, і довели суспільству користь своєї діяльності. Ваша діяльність дослідницька, а, отже, наукова. Вітаю Вас із Днем науки!».

Почесним гостем церемонії нагородження став відомий тележурналіст Олексій Душка, ведучий популярної телепрограми «Територія обману» на каналі «1+1». Олексій зауважив: «Проблема низької споживчої культури населення поступово виправляється, завдяки таким активістам, як Ви. Бажаю Вам не зупинятися, розвиватися та відкриватися людям». Спілкуючись із молоддю у щирій та невимушеній обстановці, журналіст  відверто відповідав на питання і навіть запропонував співробітництво, відзначивши, що це буде надзвичайно цікава співпраця з такими активними та обізнаними професіоналами, якими є студенти Київського національного торговельно-економічного університету.

Перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна подякувала всім учасникам консумерського руху: «Цей фестиваль дає поштовх для розвитку всього суспільства. Дякуючи Вам, підростає покоління, що намагається зробити цю країну якісною». Наталія Володимирівна закликала активістів не зупинятися на досягнутому та долучати до консумерського руху всіх, хто поряд, передавати свій досвід студентам, що лише вступили до університету. 

15.05.2015
adv
3808
остання редакція 02.06.2020
adv