logo
Кафедра менеджменту
Кафедра менеджменту
logo
Кафедра менеджменту
img

Стратегічне партнерство

менеджменту

Стратегічне партнерство

Зворотний зв'язок зі стратегічними партнерами (стейкхолдерами)

Викладачі кафедри менеджменту постійно підтримують ділові зв’язки з державними установами, підприємствами торгівлі, науково-дослідними інститутами, закладами освіти, в тому числі за міжнародними угодами.

Інформація щодо меморандумів та договорів про співпрацю з підприємствами – стратегічними партнерами кафедри менеджменту

Підприємства-
партнери
Інформація про підприємство Спеціальність, освітня програма,
договір /меморандум
Товариство з обмеженою відповідальністю
ТОВ «АЙЛАІН»
https://ilion.digital/ua/

 
ТОВ «АЙЛАІН» - це Digital агенція ILION, що створена для розвитку бізнесів та брендів за допомогою кращих Digital інструментів. Функціонує на ринку України більше 10 років, реалізовує проєкти з розробки Digital стратегії та аудиту, Web-аналітики та Медіапланування в Digital, здійснює просування інтернет магазинів та управління репутацією (SERM), займається контекстною рекламою, медійною рекламою та відеорекламою на YouTube, маркетинг-проєктами в соціальних мережах та розробкою сайтів тощо. 073 «Менеджмент»,
всі освітні програми, договір про співробітництво
(2023 р.)
Товариство з обмеженою відповідальністю
ТОВ «МНС ІНВЕСТМЕНТ»

http://www.mns-investment.com/
ТОВ «МНС ІНВЕСТМЕНТ» – це офіційний представник італійської компанії СALZEDONIA S.P.A на території України. Італійські бренди: CALZEDONIA, INTIMISSIMI, INTIMISSIMI UOMO, TEZENIS, FALCONERI – світові лідери з продажів нижньої білизни, домашнього та пляжного одягу.
Основним видом діяльності Товариства є роздрібна торгівля одягом. Підприємство займає нiшi середнього, середнього +, та премiум сегментiв. Товариство є Майстром франчайзингу, тобто наділене правами ексклюзивно представляти бренди на території України, а також продавати франшизу iншим підприємцям
073 «Менеджмент»,
всі освітні програми, меморандум
(2023 р.)
Товариство з обмеженою відповідальністю
«ХАСКІ МЕНЕДЖМЕНТ»

https://haski.ua/
Компанія "ХАСКІ МЕНЕДЖМЕНТ" — це міжнародна аутсорсингова компанія, яка надає професійний робітничий персонал на склад, виробництво або торговий майданчик по всій Україні та Польщі. Клієнтами компанії є великі логістичні та виробничі компанії.
Працівники «Хаскі» надають активну допомогу клієнтам у підвищенні ефективності складської логістики та оптимізації витрат в період пікових навантажень. На підприємстві запроваджено структурований процес навчання для працівників, завжди їх ретельно підбирає і постійно атестує, постійно доносить до співробітників стандарти, принципи та цінності.
073 «Менеджмент»,
всі освітні програми, меморандум
(2022 р.)

Товариство з обмеженою відповідальністю
«СУПЕРЛЮДИ ГЛОБАЛ»

https://superludi.com/privacy-ua/

ТОВ «СУПЕРЛЮДИ ГЛОБАЛ» - сучасна популярна онлайн-школа цифрових професій, сучасна команда молодих спеціалістів. Серед видів діяльності підприємства - видання журналів та періодичних видань; виробництво кіно- та відеофільмів, розміщення інформації на веб-вузлах; веб-портали; консультування з питань комерційної діяльності; рекламні агентства; дослідження кон'юктури ринку та виявлення громадської думки; спеціалізована діяльність із дизайну; діяльність у сфері фотографії; організація конгресів та торгівельних виставок; надання допоміжних комерційних послуг; інші види освіти. На сьогодні школа пропонує різноманітні онлайн-курси з маркетингу, фінансів та менеджменту.  073 «Менеджмент»,
всі освітні програми, меморандум
(2022 р.)

Товариство з обмеженою відповідальністю 
«ЕСКА КАПІТАЛ»
 https://eskacapital.com/ua

ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» - це універсальна лізингова компанія, яка фінансує мікро та малий бізнес для придбання сільськогосподарської, вантажної, будівельної та спеціальної техніки, а також нерухомості, щоб підприємці розвивали власну справу. ТОВ «ЕСКА КАПІТАЛ» надає певні послуги: лізинг нової та вживаної сільськогосподарської техніки; лізинг нових і вживаних вантажних автомобілів; оренда нерухомого майна; лізинг вживаної та нової будівельної та спеціальної техніки; лізинг нових та вживаних автомобілів; лізинг нових і вживаних комерційних автомобілів. Основною метою підприємства є надання якісних лізингових послуг, зростання клієнтського бізнесу, полегшення доступу до фінансування для оновлення основних засобів.

073 «Менеджмент»,
всі освітні програми, меморандум
(2022 р.)

Товариство з обмеженою відповідальністю
«Епіцентр К»
 
https://epicentrk.ua

Українська національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» була створена в 2003 році. Основна спеціалізація компанії – роздрібна торгівля будівельними матеріалами, товарами для оздоблення оселі, меблями, товарами для дому, побутовою хімією, автотоварами, товарами для саду та городу, дитячими товарами тощо.
Сьогодні національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» налічує 75 торговельних центрів, в які входять 11 об'єктів мережі "Нова лінія". Загальна торгова площа - 1,5 млн. кв. метрів.
Компанія є лідером з роздрібної торгівлі DIY-ринку в Україні, що надає можливість придбати якісний товар для будівництва та ремонту, cаду та городу, оздоблення та оформлення житла у форматі «ВІД і ДО», а також скористатися численними додатковими послугами на території всієї України

073 «Менеджмент»,
всі освітні програми
(2022 р.)

Підприємство з іноземними інвестиціями
«ТОЙОТА УКРАЇНА»
https://www.toyota.ua/toyota-in-ukraine

В Україні торгову марку Toyota представлено офіційним імпортером та дистриб’ютором автомобілів Toyota і Lexus підприємством з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна» (ПІІ «Тойота-Україна»), що було засновано у 2003 році. Починаючи З 2004 року підприємство стабільно збільшує частку ринку, за цей час в офіційній дилерській мережі Toyota в Україні було реалізовано понад 100 тис. автомобілів марки Toyota.
Сьогодні офіційна дилерська мережа ПІІ «Тойота-Україна» налічує більш ніж 30 дилерських центрів та сервісних станцій Toyota по всій території України та 5 дилерських центрів та 5 сервісних станцій Lexus у різних регіонах країни.

073 «Менеджмент»
всі освітні програми та рівні освіти
(2019 р.)

Товариство з обмеженою відповідальністю
«Торговий Дім «РІВА-СЕРВІС»
https://riva-servis.ibud.ua/


 
Головним напрямком діяльності ТОВ «Торговий дім «РІВА-СЕРВІС» є постачання та продаж промислової трубопровідної арматури, для  спеціалізованого обладнання для нафтогазового комплексу, опалення, водопостачання та каналізації за доступними цінами. ТОВ «ТД «РІВА-СЕРВІС» є партнером та представником заводів України та компаній-імпортерів імпортної продукції, що є найбільшими постачальниками на український ринок трубопровідної арматури, сантехобладнання та ПВХ труб, фітингів.
Пропозиція налічує більш, ніж 1000 найменувань продукції.  Переваги компанії: команда фахівців-професіоналів; продумана система логістики; гнучка цінова політика;  гарантія якості товару; бездоганна ділова репутація.

073 «Менеджмент»,  всі освітні програми
(2021 р.)

Товариство з обмеженою відповідальністю
«ІДС «АКВА-СЕРВІС»
https://www.ids.ua/uk/
 
«IDS Aqua Service» надає послуги з доставки питної води додому і в офіси, входить до складу холдингу IDS Group. У портфелі брендів компанії — води «Borjomi»; «Моршинська»; «Моршинка»; «Миргородська»; «Миргородська Лагідна»; «Трускавецька»; «Aqua Life»; «Аква Няня»; «Аляска». IDS Aqua Service є членом Ради Асоціації «Бутильовані води України», яка в свою чергу входить до складу Асоціації мінеральних та питних вод України та Європейської Федерації бутильованих вод, а також входить до складу IDS Borjomi Ukraine - лідера на вітчизняному ринку мінеральних і питних вод. Сьогодні компанія IDS Aqua Service – це: провідний національний оператор на ринку доставки води; поєднання природних ресурсів та сучасних технологій (наша вода видобувається лише в курортних регіонах України)

073 «Менеджмент»,  всі освітні програми
(2021 р.)

Товариство з обмеженою відповідальністю
«Інжинірингова компанія «НОВА ЛАЙТ»
 http://www.nova-light.com.ua/ua/

З початку 2010 року підприємство є лідером вітчизняного ринку оптової торгівлі ринку електро- та світлотехніки, експерт з впровадження інноваційних енергозберігаючих технологій у сфері електротехнічного й світлотехнічного забезпечення об’єктів будівництва. Фахівці підприємства гарантують бездоганний рівень розробки концепції електропостачання й освітлення, світлотехнічного проектування й розрахунків освітленості, підбору оптимального обладнання, своєчасного надходження обладнання, контролю правильності проведення інсталяції обладнання, гарантійного й післягарантійного обслуговування обладнання. Найбагатший досвід фахівців напрацьовувався під час реалізації декількох тисяч різноманітних проектів у всіх галузях і куточках України.

073 «Менеджмент», освітні програми «Управління бізнесом», «Торговельний менеджмент», «Промисловий менеджмент»
(2020 р.)

Товариство з обмеженою відповідальністю
«Галерея-Алекс»

https://edr.dominus.kiev.ua/
catalog/37935606

​(мережа ресторанів «Момент»)
ТОВ «Галерея-Алекс» функціонує у м.Києві і є юридичною особою ресторанного холдингу, до складу якого входять ресторани «Момент», кафе «Паштет» та кав’ярні «Шоколадниця». Починачи із 2021 року, підприємство також відкрило ще 2 заклади із назвою «Трішки більше». Основні види діяльності Товариства – це організація і діяльність кафе, барів, ресторанів і закладів громадського харчування; послуги з постачання готової їжі; роздрібна торгівля тютюновими виробами; роздрібна торгівля іншими напоями, а також продуктами харчування; посередництво в торгівлі різними товарами тощо

073 «Менеджмент»,
всі освітні ступені та освітні програми
(2020 р.)

Товариство з обмеженою відповідальністю
«Уапром»
https://evopay.com.ua/
(продуктова
IT-компанія EVO)
ТОВ «УАПРОМ» займається розвитком локальних інтернет-проектів, що допомагають підприємцям продавати, а споживачам купувати товари і послуги. Проекти компанії представлені у багатьох країнах світу.  ТОВ «УАПР» була створена в травні 2009 року в результаті отримання інвестицій від Allegro Group (97% належить холдингу Naspers).
В Україні компанія «УАПР» займається розвитком одного з найбільших бізнес-порталів Prom.ua, який дозволяє компаніям створювати свої сайти і розміщувати інформацію про надані товари і послуги, а відвідувачам її знаходити і здійснювати покупки. Щодня сайт Prom.ua відвідує величезна кількість підприємців в пошуках нових способів розвитку свого бізнесу, які можуть стати їх новими клієнтами і партнерами

073 «Менеджмент»,
всі освітні програми
(2018 р.)


Викладачі кафедри менеджменту також активно співпрацюють із організаціями-партнерами в межах підвищення професійного розвитку, проведення виїзних занять та екскурсій, організації відкритих лекцій провідними фахівцями:

16.06.2013
chronon
8260
остання редакція 29.01.2024
05865