logo
Кафедра менеджмента
Кафедра менеджмента
logo
Кафедра менеджмента
img

ОбьявленияВСЕ

Викладацький склад

менеджмента

БАЙ СЕРГІЙ ІВАНОВИЧ
завідувач кафедри,
доктор економічних наук, професор 
sergey_bay@ukr.net, bay@knteu.kiev.ua

У 1996 р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук у Київському державному торговельно-економічному університеті. 
У вересні 2009 р. захистив дисертацію на тему "Організаційний розвиток підприємств торгівлі" на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук. У науковому доробку понад 200 друкованих праць загальним обсягом більше 100 друкарських аркушів.
Керівник програми PhD спеціальності "Менеджмент".

Сфера наукових інтересів: оптимізація процесу управління, організаційний розвиток підприємств торгівлі.

Викладає дисципліни: "Теорія організації", "Організаційна поведінка", "Управління змінами", "Менеджмент персоналу", "Менеджмент".

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


БЕЗУС АЛЛА МИКОЛАЇВНА
кандидат технічних наук, доцент, старший науковий співробітник

alla_bezus@ukr.net

 У 1987 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата  технічних наук у Київському інженерно-будівельному інституті на тему: «Оптимізація використання резервів збільшення обсягів виробництва підприємств». Наукова діяльність почалась з 1988 р. на посаді старшого наукового співробітника і пов’язана з організацією та управлінням виробництва підприємств в будівельній галузі. З 1998 р. почала науково-педагогічну діяльність на посаді доцента кафедри менеджменту, а з 2008 р. на посаді декана економічного факультету державного вищого навчального закладу. Є автором понад ста двадцяти п’яти наукових та навчально-методичних публікацій, у т.ч.: 2 – монографії; 8 – навчальних посібників, 1 з яких з грифом Міністерства освіти і науки України; 1 – курс лекцій; 9 тез доповідей в міжнародних наукових конференціях та 29 наукових статей у фахових виданнях. Керує  науковими дослідженнями аспірантів. Має трьох захищених аспірантів за  спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством. На даний час є науковим керівником двох аспірантів.

Сфера наукових інтересів: аналіз, розробка і вдосконалення методів менеджменту.

Викладає дисципліни: "Менеджмент", "Стратегія підприємства"

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCIDResearcherIDGoogle Академія


 

БЄЛЯЄВА НАТАЛІЯ СЕРГІЇВНА
кандидат економічних наук, доцент

nswork@ukr.net

У 2011 р. закінчила Київський національний університет технологій та дизайну за спеціальністю «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» та у 2012 р. Київський економічний інститут менеджменту за спеціальністю «Фінанси і кредит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр».
У 2015 р. захистила дисертацію на тему: «Формування системи стратегічного управління витратами промислового підприємства» на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук.
Має понад 40 науково-методичних праць.

Сфера наукових інтересів: психологія управління, управління людськими ресурсами, кадровий аудит, стратегічний менеджмент, моделювання економічних процесів, управління витратами.

Викладає дисципліни: «Кадровий аудит», «Менеджмент», "Управління персоналом (англ.)"

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCIDResearcherIDGoogle Академія


БІЛЯВСЬКА ЮЛІЯ ВІКТОРІВНА
кандидат економічних наук, доцент
knteumen@gmail.com

У 2005 р. закінчила Київський національний торговельно-економічний університет за спеціальністю "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" освітньо-кваліфікаційного рівня "Магістр". У 2014 році захистила дисертацію на тему "Формування організаційної культури підприємств торгівлі" на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук. Науковий доробок складає більше 100 наукових та навчально-методичних праць. Співавтор електронних підручників з дисциплін «Менеджмент організацій», «Операційний менеджмент», «Менеджмент», а також дистанційного курсу з дисципліни «Операційний менеджмент».

Сфера наукових інтересів: організаційна культура підприємства, кроскультурний менеджмент, управління виробництвом.

Викладає дисципліни:  «Операційний менеджмент», «Теорія організації».

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCIDResearcherIDGoogle Академія


ВОЛОБУЄВ МИХАЙЛО ІВАНОВИЧ
кандидат медичних наук, доцент

hrdirector@bigmir.net

Із 1996 по 1999 рр. працював у НДІ Міністерства оборони України. У 1999 р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук. Із 1995 по 2007 рр. працював на посадах менеджера та директора з персоналу.

Сфера наукових інтересів: дослідження впливу особистості на результативність управління організацією.

Викладає дисципліни: "Самоменеджмент", "Управління кадровою службою"

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


ДЄЄВА НАТАЛІЯ ЕДУАРДІВНА
заступник завідувача кафедри,
доктор економічних наук, професор

dne280678@gmail.com

У 2004 році у Національному гірничому університеті (м. Дніпропетровськ) захистила кандидатську дисертацію «Організаційно-економічний механізм управління екологічними ризиками» за спеціальністю 08.08.01- Економіка природокористування і охорони навколишнього середовища, був присуджений науковий ступінь кандидата економічних наук.

У 2012 році у Інституті економіки промисловості НАН України (м. Донецьк) захистила докторську дисертацію на тему «Корпоративне управління в умовах розвитку фінансового ринку» за спеціальністю 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності), був присуджений науковий ступінь доктора економічних наук.
Має близько 100 наукових на науково-методичних праць.
Керівник магістерської програми "Менеджмент персоналу".

Сфера наукових інтересів: корпоративне управління, акціонерні товариства, акціонерний капітал, фондовий ринок.

Викладає дисципліни: "Корпоративне управління", "Кроскультурний менеджмент"

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


ЛУКАШОВА ЛЮДМИЛА ВІТАЛІЇВНА
кандидат економічних наук, доцент

LukashovaLV@ukr.net

У 1998 р. закінчила Київський державний торговельно-економічний університет, факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, спеціальність «Менеджмент у виробничій сфері».
У 2002 р. закінчила аспірантуру Київського національного торговельно-економічного університету. У 2004 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах» за спеціальністю «Економіка, організація та управління підприємствами».
Має більше 70 наукових та методичних публікацій.

Сфера наукових інтересів: стратегічний менеджмент, управління проектами, інноваційний менеджмент, виробничий менеджмент.

Викладає дисципліни: «Стратегічне управління підприємством», «Стратегія підприємства», «Стратегічне  управління», "Управління проектами".

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


МИКИТЕНКО НЕЛЯ ВОЛОДИМИРІВНА
кандидат економічних наук, доцент 

mikitenko@knteu.kiev.ua

У 1998 р. закінчила Київський державний торговельно-економічний університет (отримано диплом економіста з менеджменту за спеціальністю “Менеджмент у невиробничій сфері”).
У 2001 р. закінчила аспірантуру Київського національного торговельно-економічного університету за спеціальністю “Підприємництво, менеджмент та  маркетинг”. У 2002 р. захистила кандидатську дисертацію на тему: “Вдосконалення операційного менеджменту на підприємствах роздрібної торгівлі”.
Має близько 60 наукових та методичних публікацій, серед яких 4 навчальні посібники та 1 електронний підручник.
Керівник бакалаврської програми "Торговельний менеджмент".

Сфера наукових інтересів: теорія організації, операційний менеджмент у невиробничій діяльності.

Викладає дисципліни: “Операційний менеджмент”, “Теорія організації”

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


МИКОЛАЙЧУК ІРИНА ПАВЛІВНА
заступник завідувача кафедри,
кандидат економічних наук, доцент
mykirina@ukr.net

У 1998 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук на тему "Формування системи кадрового менеджмент в організаціях споживчої кооперації". У науковому доробку понад 80 опублікованих наукових та навчально-методичних праць. Є співавтором навчального посібника  «Управління персоналом. Практикум», монографій: «Дослідження кадрового потенціалу вітчизняних підприємств //Управління розвитком трудового потенціалу України» та «Соціальні аспекти розвитку підприємництва в Україні // Управління у сфері малого і середнього бізнесу в умовах економічної кризи», наукових статей: Evaluation of the social partners of trade // Bulletin of Kyiv National Trade and Economic University. - № 6. – 2013. The development of trade networks in Ukraine: modern tendencies and perspectives // The аdvanced science journal. - № 6. – 2013. 
Керівник бакалаврської програми "Менеджмент персоналу".

Сфера наукових інтересів: управління персоналом, соціальний менеджмент, управління змінами.

Викладає дисципліни: "Управління змінами", "Соціальний менеджмент", "Управління кар'єрою", "Управління розвитком персоналу", "Групова динаміка та комунікації".

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


НАУМЕНКО РАЇСА АНДРІЇВНА
доктор наук з державного управління, професор, старший науковий співробітник
naumenko_r@ukr.net

У 1994 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук в Національній академії педагогічних наук України. У 2013 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора наук з державного управління на тему "Державне регулювання розвитку позашкільної освіти в Україні" в Національній академії державного управління при президентові України. У науковому доробку понад 100 опублікованих наукових та навчально-методичних праць, енциклопедичні статті у «Енциклопедичному словнику з державного управління» та «Енциклопедії з державного управління» . Здійснює наукове керівництво аспірантами та докторантами.
Керівник програми PhD спеціальності "Публічне управління та адміністрування".

Сфера наукових інтересів: удосконалення механізмів державного управління, оптимізація процесу управління, фінансово-економічні засади вітчизняної вищої освіти та її адаптації до стандартів ЄС.

Викладає дисципліни: "Публічне управління", "Адміністративний менеджмент"

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


ПІДКАМІННИЙ ІГОР МИКОЛАЙОВИЧ
кандидат економічних наук, доцент

impwise@ukr.net

У 2000 р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук у Раді по вивченню продуктивних сил НАН України.
У науковому доробку понад 60 наукових і навчально-методичних праць, серед яких таки основні статті: "Інноваційний розвиток підприємств роздрібної торгівлі", "Фінансовий контролінг у вищих навчальних закладах", "Розвиток інноваційної діяльності в Україні (аналіз за європейською методологією)", "Інноваційні засади конкурентоспроможності країни та організацій", "Системні фактори впливу на інноваційний розвиток підприємства".
Керівник бакалаврської програми "Менеджмент організацій".

Сфера наукових інтересів: стратегічне управління, управління інноваціями в організаціях.

Викладає дисципліни: «Стратегічне управління підприємством», «Стратегічне управління», «Управління інноваціями», "Управління проектами".

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


 ПРИСЯЖНЮК  АННА ЮРІЇВНА
кандидат економічних наук, доцент кафедри
anya_fairy@ukr.net

У 2009 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук у Київському національному університеті технологій та дизайну на тему «Управління інноваційною діяльністю на засадах формування фінансових потоків».

Сфера наукових інтересів: управління проектами, кластерна організація економічної системи, стратегічний менеджмент./

Наукові та науково методичні видання: у науковому доробку понад 40 наукових та навчально-методичних праць, з яких 3 монографії, 15 статей у наукових фахових виданнях, 13 тез доповідей на науково-практичних конференціях.

Викладає дисципліни: «Управління проектами», «Управління змінами».

Підвищення кваліфікації: ТОВ «Камелія», тема: «Інновації на підприємстві торгівлі», 01.03 - 01.04.2015
Вища школа педагогічної майстерності КНТЕУ – 2014 р.

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


  П’ЯТНИЦЬКА ГАЛИНА ТЕЗІЇВНА
 заступник завідувача кафедри, доктор економічних наук, професор
 gal_x67@i.ua

У 1996 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук на тему "Економічне регулювання розвитку туристської галузі України". У 1998 р. закінчила курс "Ринкова економіка" в Об’єднаному Віденському інституті (Австрія). У 2008 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук на тему "Формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства". Брала участь у розробці державних та галузевих стандартів, законопроекту та програми розвитку внутрішньої торгівлі. Має понад 150 опублікованих наукових та навчально-методичних праць, у т.ч. дві монографії.
Керівник магістерської програми "Торговельний менеджмент".

Сфера наукових інтересів: державне регулювання внутрішньої торгівлі; стратегічне управління підприємствами.

Викладає дисципліни: "Корпоративне упрпавління", «Стратегічне управління підприємством», «Управління конкурентоспроможністю підприємства».

Підвищення кваліфікації: ПАТ «Галант», тема: «Стратегічне управління», 01.10 - 30.10.2013

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


СИЛКІНА ЮЛІЯ ОЛЕГІВНА
кандидат економічних наук, доцент 

solyuoleg@ukr.net

У березні 2012 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук на тему: «Розвиток системи управління державними корпоративними правами в Україні». У науковому доробку близько 40 наукових та навчально-методичних праць.

Сфера наукових інтересів: підвищення ефективності управління підприємством на засадах соціальної відповідальності, управління організаційними змінами.

Викладає дисципліни: «Менеджмент підприємства», «Менеджмент».

Підвищення кваліфікації: Вища школа педагогічної майстерності  КНТЕУ, 2013 р.

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


СИЧОВА НІНА ВІКТОРІВНА
кандидат економічних наук, доцент

Nina.sychova@gmail.com

У 2010 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук на тему "Стратегія соціального розвитку підприємств торгівлі".

Сфера наукових інтересів: розвиток персоналу, самоменеджмент.

Викладає дисципліни: "Основи менеджменту", "Самоменеджмент", "Управління персоналом", "Організаційна поведінка".

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


СОВЕРШЕННА ІРИНА ОЛЕКСІЇВНА
кандидат технічних наук, доцент

iras2007@ukr.net

У 1996 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Має практичний досвід роботи маркетологом, начальником сектору зовнішньоекономічної діяльності, заступником начальника відділу маркетингу асоціації «Укрцукор», аналітиком, головним редактором інформаційно-аналітичної агенції «Агентство промислових новин».
Є автором та співавтором понад 70-ти наукових і науково-методичних публікацій, серед яких 3 монографії, підрукчник, дистанційні курси.

Сфера наукових інтересів: комерціалізація результатів наукової діяльності організацій, трансфер технологій, інноваційний розвиток підприємств торгівлі.

Викладає дисципліни: "Менеджмент", "Теорія організації".

Підвищення кваліфікації: ДУ «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації», м.Київ, тема: Цикл навчальних семінарів з питань управління інтелектуальною власнітю у ВНЗ: 25.04.2016; 16.06.2016; 21.10.2016 – свідоцтво №81.   Празький інститут підвищення кваліфікації, м. Прага (Чехія), тема: «Публікаційна та проектна діяльність в країнах Євросоюзу: від теорії до практики» 2-9.07.2016 – сертифікат №052016032.

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


ХМУРОВА ВІКТОРІЯ ВАЛЕНТИНІВНА
кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту.

chyydo@ukr.net

У 2000 р. закінчила Київський державний університет технологій та дизайну, інженерно-економічний факультет, спеціальність «Економіка підприємства».
У 2006 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Формування механізму забезпечення стійкості підприємств на основі розвитку підприємництва» за спеціальністю «Економіка, організація і управління підприємствами (за видами економічної діяльності)».
Має близько 100 наукових та методичних публікацій.

Сфера наукових інтересів: загальна теорія управління, стратегічний менеджмент, управління змінами, стратегія соціально-економічного розвитку України.

Викладає дисципліни: «Менеджмент», «Організаційна поведінка», "Управління змінами".

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


ФЕДУЛОВА ЛЮБОВ ІВАНІВНА
доктор економічних наук, професор

fedulova2010@gmail.com

Наукові інтереси: інноваційна політика, технологічний розвиток економіки, інноваційний менеджмент, інноваційний розвиток регіонів; економіка знань; 
Публікації понад 400 наукових та науково-методичних праць

Під її керівництвом підготовлено 20 кандидатів економічних наук, 1 доктор економічних наук, 5 докторів філософії в галузі економіки та адміністрування.
Керівник магістерської програми "Менеджмент інноваційної діяльності"

Федулова Л.І. - учасник міжнародних дослідницьких проектів, включаючи проекти в рамках TACIS EDUK Європейського Союзу з питань становлення інституту малого підприємництва в Україні (1997-1998 рр.), проект Міжнародної фінансової корпорації по упровадженню корпоративного управління на підприємствах України (2003-2004рр.); Проект ЄС «Вдосконалення стратегій, політики та регулювання інновацій в Україні» (2010-2011 рр.). Приймала активну участь у керівництві науково-дослідними проектами у сфері інституційних трансформацій суб’єктів господарювання (реструктуризація підприємств суднобудівної галузі, формування й становлення корпоративних структур в національній інноваційній системі, інституційні механізми реалізації державної промислової політика та ін.), спрямованих на визначення перспективних технологічних напрямів, що формують точки росту нових продуктів, ринків, секторів економіки та інституціонально значимих промислових комплексів України. Зокрема, Федулова Л. була керівником наступних науково-дослідних проектів: «Прогнозування розвитку ринків високотехнологічної продукції та послуг»;  «Розробка довгострокового прогнозу інноваційно-технологічного розвитку галузей промисловості»; «Розроблення науково-методичного і програмного забезпечення виявлення перспективних напрямів розвитку новітніх технологій інноваційного розвитку на рівні галузей, великих підприємств та регіонів на основі технологічного передбачення»; «Проведення прогнозно-аналітичних досліджень щодо виявлення перспективних напрямів розвитку новітніх технологій та їх впливу на стан промисловості країни на основі математико-статистичних моделей»; «Оцінка впливу науково-технологічного розвитку на макроекономічні показники»; «Розроблення методичних положень   аналізу та комплексної оцінки інноваційних пропозицій, що надходять до Регіональних центрів інноваційного розвитку Держінвестицій від потенційних виконавців, щодо соціально-економічної перспективності реалізації цих пропозицій через виконання інноваційних та інвестиційних проектів»; «Співробітництво Республіки Білорусь та України в сфері забезпечення інноваційного розвитку економіки і нової якості економічного зростання»; «Розроблення методики та проведення аналізу ефективності регіональної та галузевої політики»; «Механізми реалізації економіко-технологічного потенціалу регіонів України» та ін. Виконувала функції експерта технічної ради Державного агентства інновацій та інвестицій України (2009-2010 рр.), члена технічної ради Міністерства промислової політики України.
З 2008 по 2016 рр.— член Консультативної ради Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки; член Комітету підприємців базових галузей промисловості  Торгової палати України.
Вона є співавтором і розроблювачем Законів України „Про пріоритетні напрями розвитку науки й техніки”, „Про державне регулювання діяльності в сфері трансферу технологій”, "Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України", "Концепції інноваційної моделі структурної перебудови економіки та механізми її запровадження",  «Концепції розвитку інноваційної системи України» та ін. Приймала безпосередню участь у виконанні Державної програми науково-технічного розвитку України на період до 2006 року в частині розробки прогнозу впливу інноваційно-технологічних факторів на розвиток національної економіки.
Вона є автором значної кількості аналітичних матеріалів з актуальних питань формування інституційного середовища інноваційного розвитку економіки, включаючи розробку організаційно-інституційних питань в рамках державних стратегій і програм.
Важлива роль Федулової Л.І. в становленні інституту менеджменту в Україні. В період з 1992 року і по цей час нею започатковано та реалізовано системну теорію та практику формування вітчизняного менеджменту, що включає підготовку програм, методичних рекомендацій, навчальних підручників, посібників, а також реалізацію проектів упровадження сучасних організаційних структур та формування економічних відносин за принципами організаційної культури на реальних підприємствах, підготовку наукових кадрів.
Федулова Л.І. є учасником робочих груп по підготовці державних стандартів освіти за напрямом «Інноваційний менеджмент», магістерських програм, автором вперше підготовлених в Україні підручників «Інноваційна економіка» і «Економіка знань», співавтором підготовлених разом з науковцями КНТЕУ підручників «Інноваційна політика» та «Трансфер технологій». У 2015 році нею підготовлено та надруковано у видавництві КНТЕУ одноособову монографію «Технологічна політика: глобальний контекст та українська практика».
На даний час Федулова Л.І. є учасником виконання планового наукового дослідження по темі «Кластеризація економіки України в умовах європейської інтеграції» (номер держреєстрації 0115U000566) та керівником НДР «Управління інноваційним розвитком  торгівельних підприємств» (номер державної реєстрації 0116U000420).

Відзнаки: лауреат премії Національної академії наук України  ім. М.І. Туган-Барановського за цикл наукових робіт з управління інноваційним розвитком економіки (2008), нагороджена Почесною грамотою Верховної Ради України за вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки, збагачення науково-технічного потенціалу (2007); лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки (2012).

Викладає дисципліни: "Інноваційний розвиток підприємства", "Інноваційна політика", "Креативний менеджмент", "Управління інноваціями", "Науковий семінар (Еволюція теоретико-методологічних засад менеджменту)"

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


   ФЕДУЛОВА ІРИНА ВАЛЕНТИНІВНА
   доктор економічних наук, професор
   felina9@ukr.net

У 1987 році закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості (з 19.03.2002  – Національний університет харчових технологій) за спеціальністю «Економіка і організація промисловості продовольчих товарів» і здобула кваліфікацію інженера-економіста.
Кандидат економічних наук з 1992 року. Дисертацію  на тему «Управління процесом формування собівартості продукції в м’ясній промисловості» захистила у 1992 році.
Доктор економічних наук з 2010 року. Дисертацію на тему «Управління розвитком інноваційного потенціалу підприємств хлібопекарної промисловості» захистила у 2009 році.
Стаж педагогічної роботи у вищих закладах освіти ІІІ-ІV рівня акредитації  більше 20 років.
У науковому доробку понад 150 друкованих праць.

Сфера наукових інтересів: продовольча безпека, ризик-менеджмент, стратегічне управління підприємством.

Викладає дисципліни: "Стратегічне управління", "Обґрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків".

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія



ЦІПУРИНДА ВОЛОДИМИР СТЕПАНОВИЧ
кандидат економічних наук, доцент 

kievmnpo1@gmail.com

Сфера наукових інтересів: діагностика багаторівневих системта прогнозування і моделювання їх взаємоузгодженого розвитку, теорія і практика прийняття господарських рішень, інноваційний розвиток, універсальне управління.
Проводить семінари, курси, тренінги не тільки в Україні, а і в Росії, Білорусі, Казахстані, Польщі. Має досвід управлінського консультування фізичних осіб, фірм, підприємств, організацій.
Автор 3-х навчальних посібників, електронних курсів та більш, ніж 60 наукових і науково популярних статей в різних виданнях, у т.ч. і виданнях ВАК, з них:  «Методологія і організація наукових досліджень»,  «Основи Універсального управління системами»  -  підручники, «Менеджмент» - електронний підручник. Учасник теле- і радіопрограм.  

Викладає дисципліни: "Обґрунтування господарських рішень і оцінювання ризику", "Управління інноваціями", "Менеджмент", "Консалтинг".

Підвищення кваліфікації: Всеукраїнська академія універсології, м.Київ, свідоцтво № 7/101-13, тема: «Консалтинг», 07.10.2013

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія



ШЕВЧУН МАРИНА БОРИСІВНА
асистент кафедри
ussr2011@ukr.net

Здійснює підготовку дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук. Залучається до роботи у Центрі навчально-виробничого тренінгу, бере участь у госпрозрахункових темах.
 

Стажування: Інспекція України з безпеки на морському та річному транспорті.

Сфера наукових інтересів: удосконалення процесу управління, психологія управління.

Викладає дисципліни: "Менеджмент", "Основи менеджменту", "Адміністративний менеджмент".

Підвищення кваліфікації: Державна інспекція України з безпеки на морському та річному транспорті, тема «Вивчення та аналіз якості логістичних процесів» 03.12.2012-03.01.2013

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


ЯЦИШИНА КЛАВДІЯ ВАЛЕРІЇВНА
старший викладач кафедри
yatsyshyna_kv@ukr.net

Захистила дисертаційне дослідження на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук. Залучена до роботи у Центрі трансферу технологій, приймальній комісії та бере участь у госпрозрахункових темах.

Сфера наукових інтересів: програмно-цільового управління на мікрорівні, соціальний розвиток підприємств

Викладає дисципліни: «Управління змінами», «Корпоративне управління», «Менеджмент», «Адміністративний менеджмент».

Список наукових і навчально-методичних видань...

ORCID, ResearcherID, Google Академія


17.06.2013
chronon
13736
остання редакція 17.02.2021
433884