logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студентське життя іноземців у ДТЕУ/КНТЕУ

Підготовче відділення для іноземців та осіб без громадянства

Ректорат Державного торговельно-економічного університету/Київського національного торговельно-економічного університету приділяє значну увагу всебічному розвитку студентської молоді.

Іноземним студентам гарантуються усі права та свободи відповідно до чинного законодавства України та Статуту університету.

Для студентів-іноземців створені всі необхідні умови як для навчання, відпочинку так і для творчого зростання.   

Іноземні студенти активно залучаються до спортивно-масової, культурної роботи та науково-дослідницької діяльності університету, беруть активну участь у художній самодіяльності.

Іноземні студенти разом з українськими студентами беруть активну участь у святкових концертах, під час яких звучать твори мовами народів світу. А всіх об’єднує українська мова – мова навчання та спілкування в університеті.

Серед організаційно-виховних заходів у студентському середовищі – щорічний Дебют першокурсника, який має виключне значення. Це огляд та підтримка нових молодих талантів, активізація художньої самодіяльності та залучення до неї нових учасників. Цей захід сприяє об’єднанню молоді на засадах колективної творчості. А оскільки проводиться у формі конкурсів, то характеризується неабиякою емоційністю. Іноземні студенти беруть активну участь у зазначених заходах.

Впродовж усього періоду навчання вони залучаються до участі у подібних заходах – КВК, днях факультетів  та ін. Традиційними в університеті стали щорічні  Міжнародні фестивалі „Барбекю” та  Міжнародні конкурси юніорів із кулінарного мистецтва та сервісу, які сприяють професійній підготовці майбутніх працівників ресторанного господарства. Зазначені заходи відбуваються за активної участі й іноземних студентів та команд різних країн світу. Конкурси проводяться за класифікацією Всесвітньої асоціації кулінарних союзів. Проведення таких заходів свідчить про велику популярність серед молоді професій, пов’язаних з сучасними технологіями приготування страв, які забезпечують високу якість та світові тенденції їх естетичного оформлення та раціонального економічного використання складових сировини.

14 лютого традиційно відзначається день Святого Валентина, який є ще і святом краси та грації. В університеті щорічно оголошується фотоконкурс, учасником якого може бути будь-який студент. Іноземні студенти беруть активну участь у подібних конкурсах і неодноразово були переможцями. 

04.06.2015
Nataliia
3599
остання редакція 21.04.2022
43630