logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Оголошеннявсі

Участь у ІІІ Міжнародній науково-практичний конференції «Реформування правової системи в контексті євроінтеграційних процесів»

правового забезпечення безпеки бізнесу

23-24 травня 2019 року Навчально-науковим інститутом права Сумського державного університету спільно з Лігою студентів асоціації правників України проведено ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Реформування правової системи в контексті євроінтеграційних процесів», в роботі якої взяли участь викладачі кафедри загальноправових дисциплін факультету  міжнародної торгівлі і права КНТЕУ: д.ю.н., професор Задорожня Г.В., (доповідь на тему: «Юридична відповідальність Президента України»; д.ю.н. доцент Мушенок В.В., (доповідь на тему: «Герменевтичний підхід до тлумачення фінансово-правових категорій»); Петлюк Ю.С., к.ю.н. доцент (доповідь «Міжнародний досвід правового регулювання використання та охорони ландшафтів»).

У рамках проведеної наукової дискусії науковцями, аспірантами та студентами із різних вітчизняних та зарубіжних навчальних закладів, а також представниками наукових установ, органів державної виконавчої та судової влади було обговорено низку важливих питань з проблематики конституційного, адміністративного, природоресурсного, фінансового та інших галузей права. Учасниками наукового зібрання надано обґрунтовані пропозиції щодо: удосконалення нормативно-правового забезпечення системи державного управління, реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади, наближення до європейських традицій основних засад судової та правовоохоронної діяльності тощо.

Представники КНТЕУ взяли активну участь у роботі конференції шляхом ознайомлення наукового загалу з результатами своїх наукових досліджень, брали активну участь у обговоренні доповідей інших учасників конференції, а також запросили колег-науковців до участі у наукових заходах, які постійно проводяться у нашому Університеті.  

26.05.2019
43080
645
остання редакція 06.03.2023
shestack