logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Оголошеннявсі

Проблеми модернізації системи протидії злочинності і Україні: III Київський полілог

правового забезпечення безпеки бізнесу

Міжнародна науково-практична конференція

Не караю єдиною!
Проблеми модернізації системи протидії злочинності і Україні:
III Київський полілог

         15 листопада 2019 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція – «Не караю єдиною! Проблеми модернізації системи протидії злочинності і Україні: III Київський полілог» співорганізаторами якої виступи Національна академія прокуратури України, Інститут держави і прав ім. В.М. Корецького НАН України та Координатор проектів ОБСЄ в Україні.

Поряд із такими визнаними вітчизняними науковцями у галузі права, як академік НАН України Шемшученко Ю.С., професори Костенко О.М., Навроцький В.О., Музика А.А., Кваша О.О., Хавронюк М.І., Шакун В.І. та ін., керівним складом та слідчими Державного бюро розслідувань, науково-педагогічними працівниками провідних юридичних закладів вищої освіти,    у роботі цієї конференції взяли участь викладачі кафедри загальноправових дисциплін факультету міжнародної торгівлі і права КНТЕУ – доценти кафедри к.ю.н. Нікітенко В.М. та к.ю.н., доц. Шведова Г.Л.

У рамках проведеної дискусії представниками КНТЕУ надано обґрунтовані пропозиції щодо концепції розробки нового кримінального законодавства України, а також проблем удосконалення діяльності Державного бюро розслідувань в системі кримінальної юстиції та модернізації антикримінальної політики відповідно до сучасних уявлень про причини і умови злочинності.

Крім цього, викладачі КНТЕУ запросили колег-науковців, працівників правоохоронних органів та адвокатів до участі у науково-практичних заходах, які постійно проводяться у нашому Університеті.

25.11.2019
43080
450
остання редакція 06.03.2023
shestack