logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

Оголошеннявсі

міжнародного, цивільного та комерційного права

Майстер-клас до Дня відкритих дверей у КНТЕУ

     23 січня 2021 року в рамках Дня відкритих дверей КНТЕУ викладачами кафедри міжнародного, комерційного та цивільного права к.ю.н. Кабенок Ю.В. та к.ю.н. Тищенко Ю.В. було організовано майстер-клас «Боргова розписка: практичні аспекти».

   Зокрема, практикуючою адвокаткою, старшою партнеркою АО «Лекс Адванс» Кабенок Ю.В. було роз’яснено учням випускних класів Спеціалізованої школи з поглибленим вивченням української мови та літератури № 260 особливості складання боргової розписки, вимоги, що визначені судовою практикою до її змісту та форми, порядок та способи доведення виконання грошового зобов’язання боржником тощо. Дана актуальна та практична тема викликала жвавий інтерес у слухачів, про що свідчили цікаві питання, які учні ставили практику про процесі доповіді.

  Наприкінці заходу Тищенко Ю.В.  надала учням інформацію щодо навчання в КНТЕУ, посилання на сторінку університету та наголосила на можливості в після карантинний період завітати в гості до нашого університету.  Чекаємо на наступні зустрічі!      

 

24.01.2021
42241
392
остання редакція 24.01.2021
42241