logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Оголошеннявсі

Стажування студентів в Київському апеляційному суді

правового забезпечення безпеки бізнесу

Стажування студентів в Київському апеляційному суді

Не зважаючи на воєнний стан в Україні студенти 3-4 курсів ФМТП за освітньою програмою «Правове забезпечення безпеки підприємницької діяльності» успішно пройшли стажування в Київському апеляційному суді у лютому 2023 року. Адміністрація ДТЕУ забезпечує всіх студентів ФМТП можливістю отримати практичні вмінні та навички під нас навчального процесу.

Під чітким керівництвом начальника управління Київського апеляційного суду майбутні юристи дослідили роботу апарату суду та вивчили його внутрішні організаційно-правові засади роботи, що дало змогу практично підкріпити теоретичні знання, отримані за період навчання. Студенти також успішно ознайомилися з основами діловодства. Особливу увагу приділили судовому архіву, як основи роботи всього апарату та основи діяльності будь-якої державної установи. Працюючи в архіві, студенти змогли ознайомитися з процесуальними документами та практично вивчити процес ведення архіву і процедуру зберігання документів.

Під час стажування молоді юристи ДТЕУ систематично відвідували судові засідання. Це дало змогу ознайомитися з роботою прокурорів, адвокатів та перебігом реальних судових процесів по цивільним та кримінальним справам. Вагомою складовою також стало також вивчення та аналіз роботи колегії суддів та тим, як вона застосовує норми права в конкретній судовій справі.

Подібні стажування мають важливе практичне значення для майбутніх юристів, оскільки дають змогу закріпити знання, здобуті на лекціях та  сприяють появі нового покоління професіоналів. По закінченню стажування студенти здобули практичний досвід, який так цінують студенти ДТЕУ. Адміністрація Університету та викладачі кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу продовжують системну роботу в напрямку практичного навчання студентів та підготовки високо кваліфікованих юристів.

  
  

28.02.2023
shestack
124
остання редакція 06.03.2023
shestack