logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

Оголошеннявсі

міжнародного, цивільного та комерційного права

Використання результатів інтелектуальної власності у сфері господарювання

   Лекцію під такою назвою провели 27.03.2023 фахівці ДО «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій» Департаменту «Академія інтелектуальної власності» в межах «IP connecting students» - серії заходів IP офісу (УКРНОІВІ) для закладів вищої освіти: Олена Орлюк - керівниця IP-офісу, докторка юридичних наук, професорка; Спікери заходу: Галина Андрущенко – кандидатка юридичних наук, Департамент «Академії інтелектуальної власності», та Ольга Кронда – кандидатка юридичних наук, Департамент «Академії інтелектуальної власності».

   Слідкуючи за темпами розвитку світу інновацій, технологій та творчості, очевидним є те, що освіта в сфері інтелектуальної власності є надзвичайно важливою та однією із пріоритетних напрямків навчання, адже її опанування зумовлює розуміння всіх основ та правил, які регулюють відносини у сфері творчості, а здобуті знання є інструментом для захисту власних прав як творця, так і розуміння своєї ролі як користувача.

   Спікери заходу розповіли про особливості використання результатів інтелектуальної власності суб’єктами господарювання; вказали на відмінність винаходу, корисної моделі, торгової марки, комерційної таємниці; розкрили особливості взяття на облік результатів інтелектуальної власності та питання оподаткування.

     Лекція була цікавою, інформативною та змістовною. Щиро дякуємо Олені Орлюк, Галині Андрущенко та Ользі Кронді за цікаву лекцію і маємо надію на наступні зустрічі.

28.03.2023
42241
258
остання редакція 28.03.2023
42241