logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Оголошеннявсі

Профорієнтація молоді кафедрою правового забезпечення безпеки бізнесу

правового забезпечення безпеки бізнесу

Профорієнтація молоді кафедрою правового забезпечення безпеки бізнесу

1 квітня 2023 року в базовому закладі ДТЕУ в місті Києві відбувся День вступника. Майбутні абітурієнти ОС «бакалавр» ОП «Правове забезпечення безпеки підприємницької діяльності» під час екскурсії Університетом відвідали ряд майстер-класів ФМТП, зокрема, «Професія юриста у сучасному світі», «Міжнародний бізнес в умовах викликів сучасності», «Протидія корупції». Гості були в захваті від smart-бібліотеки ДТЕУ, атріумів у головному корпусі, спортивних кортів на гуртожитків.

Викладачами кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу було проведено опитування майбутніх вступників щодо очікувань у програмних результатах освітньо-професійної програми «Правове забезпечення безпеки підприємницької діяльності». Також була проведена презентація та обговорення конкурентних переваг вступу на освітньо-професійну програму «Правове забезпечення безпеки підприємницької діяльності».

Група забезпечення освітньо-професійної програми «Правове забезпечення безпеки підприємницької діяльності» постійно підтримує звʼязок не тільки зі студентами та стейкхолдерами, але і з майбутніми вступниками та всіма бажаючими. Метою такого обговорення є постійне вдосконалення освітньо-професійної програми з метою відповідності запиту юридичного ринку та вимог Міністерства освіти і науки України до правничої професії.

Майбутні студенти зацікавилися програмою навчання на ФМТП, познайомилися з викладачами та спортивними тренерами. Висловили пропозиції щодо можливості паралельного відвідування курсів з інших освітніх програм.

03.04.2023
shestack
153
остання редакція 03.04.2023
shestack