logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

Оголошеннявсі

міжнародного, цивільного та комерційного права

ДЕНЬ ВСТУПНИКА

У суботу 24 червня 2023 року відбулися чергові зустрічі з абітурієнтами та їх батьками у Державному торговельно-економічному університеті під час проведення Дня вступника.

Викладачі кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права долучилися до цього заходу. Так, старшим викладачем кафедри Бабаджанян Г.Б. було організовано майстер-клас «Юридична освіта в ДТЕУ очима студента та аспіранта», на якому пані Гаяне розповіла свій шлях від абітурієнта до аспіранта нашого університету та наголосила на тому, що на юридичному фронті завжди буде робота.

Заступник декана Коренюк О.О. роз’яснювала особливості спеціальностей, які передбачені освітньо-професійними програмами на факультеті міжнародної торгівлі та права, а також переваги здобуття освіти в ДТЕУ та особливості вступної кампанії 2023. Доцент кафедри Погарченко Т.В. провела екскурсію з абітурієнтами та їх батьками по сучасним локаціям нашого університету, а саме: навчальним аудиторіям та спортивним майданчикам ДТЕУ, гуртожиткам, затишній кав’ярні «Венеція», Phygital-HUB, оновленому корпусі ФМТП, зокрема, мультимедійній лінгафонній лабораторії та малахітовій залі засідань вченої ради тощо.

Це не останній день вступника цим літом, тож запрошуємо всіх бажаючих долучитися до них,

щоб отримати вичерпні відповіді на всі питання щодо вступу,

на власні очі побачити якісну матеріальну базу Державного торговельно-економічного університету та відчути атмосферу студентського життя!

26.06.2023
42241
153
остання редакція 26.06.2023