logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Оголошеннявсі

Студенти ФМТП у Верховному Суді

правового забезпечення безпеки бізнесу

Студенти ФМТП у Верховному Суді

13 жовтня 2023 року в рамках вивчення навчальної дисципліни «Конституційне право» за участі студентів 1-21 групи ФМТП проведено практичне заняття, інституційною локацією якого став Верховний Суд, що розташований у старовинному Кловському палаці міста Києва.

Під час заняття суддя Великої Палати Верховного Суду Олександра Григорівна Яновська розповіла студентам про порядок організації і діяльності Верховного Суду, поділилася інформацією про можливі зміни в цій структурі, проаналізувала функціонал означеного Суду, а також вказала на окремі проблеми судової гілки влади в Україні.

Водночас студентам була проведена екскурсія по будівлі Кловського палацу, під час якої вони ознайомилися з історією і приміщеннями палацу, зокрема, відвідали залу судових засідань, залу прийому іноземних делегацій і велику залу, що слугує місцем проведення різного роду урочистостей та Пленумів цього Суду, ознайомилися із музейними експонатами та історією судової системи України. Загалом студенти отримали ґрунтовну навчальну інформацію з питань правосуддя, а також – позитивні враження від тематичної екскурсії, наповненої безліччю тематичної інформації, яка надовго залишаться в пам'яті студентів.

Дякуємо Верховному Суду за співпрацю у навчанні молоді!

18.10.2023
shestack
46
остання редакція 31.10.2023
shestack