logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Оголошеннявсі

Завідувач кафедри ДТЕУ Мельниченко Руслан Володимирович став лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Молодий Правник Року»

правового забезпечення безпеки бізнесу

Завідувач кафедри ДТЕУ Мельниченко Руслан Володимирович став лауреатом

Всеукраїнського конкурсу «Молодий Правник Року»

14 жовтня 2023 року у Києві відбулося нагородження лауреатів та переможців Всеукраїнського конкурсу «Молодий Правник Року». Так, у номінації «Молодий науковець» відзначили МЕЛЬНИЧЕНКА Руслана Володимировича, канд. юрид. наук, в.о. завідувача кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу ДТЕУ та адвоката. Зокрема, його нагородили за високі досягнення та вагомий внесок у розвиток юридичної науки.

«Ця нагорода є не лише визнанням моїх праць, наукової, професійної діяльності, але і стимулом продовжувати працювати на благо нашої країни, вчити нове покоління. Я вдячний за підтримку команді кафедри та університету, які завжди вірили в мене і надихали на досягнення нових вершин», – подякував Руслан Володимирович під час урочистого нагородження.

Вручали премії заступник директора Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України доктор юридичних наук, заслужений юрист України Оніщенко Наталія Миколаївна та заступник Голови Національної асоціації адвокатів України доктор філософії і керівний партнер компанії GOLAW Гвоздій Валентин Анатолійович.

Довідка: Всеукраїнський Конкурс «Молодий Правник Року» був започаткований у 2009 році та є важливою подією для юридичної спільноти та громадськості України. Цей конкурс – не лише змагання, а унікальний простір для комунікації та обміну досвідом серед молодих правознавців. Цьогоріч Форум молодих юристів України зібрав провідних експертів галузі, зокрема, адвокатів, суддів, партнерів юридичних об’єднань, громадських діячів, науковців, а також студентів-правників з метою обговорення найактуальніших питань щодо застосування законодавства, судової практики та нових можливостей для професійного розвитку.

Понад 1500 молодих юристів з усієї України взяли участь у конкурсі. У номінації «Молодий науковець» переможця визначали за такими критеріями»:

  • наукова активність;
  • наукові досягнення;
  • практична діяльність;
  • участь у міжнародних проєктах.

Щиро вітаємо МЕЛЬНИЧЕНКА Руслана Володимировича з цією нагородою та бажаємо нових звершень у науковій та професійній кар’єрі. Нехай ця номінація буде лише початком великих досягнень!

Декан факультету міжнародної торгівлі та права

Державного торговельно-економічного університету

ГОНЧАРОВА Юлія Анатоліївна

18.10.2023
shestack
92
остання редакція 31.10.2023
shestack