logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Виїзне заняття з дисципліни "Управління розвитком персоналу" в мережі кав’ярень "Шоколадниця"

Загальна інформація

25 квітня 2017 року студенти 1 курсу ФЕМП освітнього ступеня «магістр» спеціалізації «Менеджмент персоналу» за сприянням кафедри менеджменту провели виїзне заняття з дисципліни «Управління розвитком персоналу» в мережі кав’ярень «Шоколадниця» (ТОВ «Галерея-Алекс»).

Керуюча кав’ярнею (вул. Хрещатик, 24) та працівники відділу персоналу розповіли студентам історію створення та розвитку мережі «Шоколадниця», яка почалася у м. Києві з 2006 року (прийшовши з російського ринку ще з 1964 року).

Сьогодні у м. Києві та м. Борисполі працює 8 кав’ярень, а також 2 ресторани «Момент», з найближчою перспективою відкриття третього. З моменту відкриття і до сьогодні «Шоколадниця» була і залишається законодавцем «кавової моди». «Шоколадниця» є незмінним місцем зустрічей, приємних бесід, кавових насолод, десертних вишуканостей і всього найприємнішого, про що відвідувачі тільки можуть подумати!

Гостей кав’ярні чекають традиції щирої гостинності, затишний інтер’єр і приємна атмосфера, що спонукає до спілкування. У постійно оновлюваному меню можна знайти більше 30 найменувань кави та кавових напоїв. Крім того, господарі та менеджери завжди раді запропонувати смачний гарячий шоколад, широкий асортимент ароматного чаю та оригінальні коктейлі.

Усі кондитерські вироби готуються у власному кондитерському цеху, і використовуються тільки натуральні продукти. Чізкейки, класичний ніжний тірамісу, наполеон, яблучний штрудель, панакота, шоколадне фондю, знамениті млинці з «Шоколадниці» - створені спеціально для гостей за фірмовими рецептами.

Під час зустрічі та нетривалої екскурсії керуюча Дарія Головань та менеджер з навчання персоналу Тетяна Жмурко ознайомили студентів з особливостями організаційної побудови та роботи з персоналом мережі «Шоколадниця», загальна чисельність персоналу якої становить близько 700 осіб. Було цікаво дізнатися від фахівців про тонкощі ведення ресторанного бізнесу, можливості проходження навчальної практики та стажування студентів у мережі кав’ярень, умови працевлаштування та кар’єрного зростання – від офіціанта до керуючого кав’ярнею.

Студенти мали змогу ознайомитися із технологічним процесом обслуговування споживачів у кав’ярні, у т.ч. відвідали кухню та бар. Наприкінці візиту гостинні господарі запропонували студентам скуштувати ароматну каву, надали можливість поставити запитання й отримати на них вичерпні відповіді.

Дякуємо керівництву кав’ярні «Шоколадниця» за цікаву, пізнавальну лекцію та екскурсію!

25.04.2017
42265
2222
остання редакція 04.07.2017
redactor